REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Vica Blochina spune cum se înțelege cu fiul ei. Edan preferă să stea cu tatăl lui, Victor Pițurcă

Vica Blochina spune cum se înțelege cu fiul ei. Edan preferă să stea cu tatăl lui, Victor Pițurcă

Replica API 19 iulie 2022 | 00:00 3831

Vica Blochina are un băiat în vârstă de 14 ani cu Victor Pițurcă și relația cu fiul ei este una foarte bună. Edan preferă acum să stea mai mult cu tatăl său și refuză să meargă în vacanță cu mama lui.

Vica Blochina și Edan

Pentru ca Victor Pițurcă să recunoască copilul, Vica Blochina a luptat enorm, pentru că și-a dorit ca Edan să aibă tată. Fosta balerină a povestit care este relația cu fiul ei. În vârstă de 14 ani, Edan nu se mai consideră un copil și de multe ori zice că este adult. Ca-n orice relație mamă-fiu mai apar și neînțelegeri, însă niciodată nu au existat certuri foarte mari între ei.

Vica Blochina l-a lăsat pe Edan să aleagă cu cine vrea să stea și nu i-a interzis niciodată să meargă acasă la tatăl lui. Vedeta spune că fiul ei a refuzat să mai meargă cu ea în vacanță, pentru că a vrut să stea la Victor Pițurcă.

„El are o vârstă de adolescent, dar mie mi se pare că e încă un copil. Îmi pare așa rău că îi zic ce să facă și el îmi spune că el este adult. E foarte grea vârsta acum.

Este foarte important că îl are pe tatăl lui, cât și pe mine. Ei sunt bărbați, înțeleg altfel lucrurile. (…) Niciodată nu i-am impus să nu meargă la tatăl lui și uneori m-am gândit că el ar vrea să stea cu el.

În iarnă când am plecat o lună din țară, în vacanță și i-am zis să vină cu mine, m-a refuzat, a zis că merge la tatăl lui”, a declarat Vica Blochina la Antena Stars, citată de spynews.ro și de Libertatea.

Fiul Vicăi Blochina a decis să locuiască cu Victor Pițurcă

Vica Blochina a fost invitată recent la emisiunea online „Fiță cu Adiță”, unde a vorbit despre fiul său de 14 ani. Edan a decis să locuiască cu tatăl său, Victor Pițurcă. Decizia adolescentului a dat-o peste cap pe fosta balerină, însă ea i-a respectat alegerea, chiar dacă și-a pus o mulțime de întrebări înainte.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere. Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca ei să își petreacă timpul împreună”, a declarat Vica Blochina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oare fisu stie ca maicasa e o parasuta ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212