REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VIDEO! Hotel Flora, împânzit de jandarmi

VIDEO! Hotel Flora, împânzit de jandarmi

Replica API 21 martie 2020 | 13:47 7125

Românii aduși din Italia în dimineața zilei de sâmbătă, 21 martie vor fi carantinați în Hotelul Flora din Mamaia. Jandarmeria este și ea prezentă la fața locului.

În contextul pandemic actual, în conformitate cu starea de urgență instituită pe teritoriul României și a dispozițiilor CNCCI care a analizat cele mai bune capacități operaționale din țară, s-a dispus ca începând de sâmbătă, 21 martie 2020, aproximativ 1500 de cetățeni români captivi în Italia să fie repatriați cu mai multe aeronave care vor ateriza pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”. Organizarea transportului umanitar este realizată de către Ministerul Afacerilor Externe și aprobată de ministrul Afacerilor Interne, Marcel VELA și de secretarul de stat în MAI, șeful DSU, Raed ARAFAT.

Despre aceste transporturi, prefectul județului Constanța, George Niculescu a transmis faptul că oamenii vor trece mai întâi printr-un triaj, organizat în cadrul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, urmând ca apoi convoiul să se deplaseze către spațiile de carantinare. „Convoaiele vor fi însoțite de poliție iar centrele de carantinare vor fi păzite de Inspectoratul Județean de Jandarmerie.”

Linia 1 de la Hotelul Flora, Mamaia - sursa foto: Facebook

Din informațiile primite prin intermediul Ministerului de Externe, de la autoritățile italiene, starea generală de sănătate a cetățenilor români care vor fi repatriați este una bună. “Toți prefecții din țară lucrează pentru a limita răspândirea coronavirusului. Este o obligație față de români, este obligația funcției, a ordinelor primite în starea de urgență, este obligația noastră, a tuturor, de a fi solidari pentru că doar împreună putem să ieșim din această situație. Politicieni iresponsabili au început să se lamenteze că românii, frații noștri, prietenii noștri, rudele noastre, nu ar trebui să beneficieze de asistența statului român, pentru că pun binele lor mai presus de binele tuturor. Același comportament de a cumpăra tot orezul, de a cumpăra tot spirtul al unor partide politice demonstrează încă o dată iresponsabilitate, lașitate, mojicie și instigă la învrăjbirea românilor împotriva românilor.

Cetățenii români care vor ateriza astăzi pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, vor intra automat în carantină instituționalizată, în teste, pentru a depista persoanele care suferă de coronavirus. Cei depistați pozitiv vor merge automat în facilitățile sanitare special pregătite pentru acest scenariu, ceilalți vor fi cazați timp de 14 zile așa cum prevede legea în izolare. Transportul fraților noștri se va face în condiții de izolare, iar mașinile cu care vor fi transportați vor intra într-un amplu proces de dezinfecție.

Niciun constănțean nu este supus la risc, singurul risc în această situație este să lăsăm politicianismul, frica și ura să ne dezbine.Îi avertizez pe cei care luptă împotriva cetățenilor români prin mesaje de panică că nu vor reuși. Îi vom salva pe frații noștri fără a pune în vreun risc cetățenii Constanței” a declarat prefectul județului Constanța, George-Sergiu NICULESCU.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ati luat-o in gura peneleule,sunteti in stare sa le suge-ti, linge-ti sexul pt, voturi la diaspora. MUIIIEEEEEE DIASPORAA
5
3
odata cu cersetorii si hotii vor venii acolo si oameni care nu au nimic in comun cu secaturile.Vor fi ingineri ,marinari care muncesc pe vapoarele care transporta papica care va ajunge pe masa.EX. ca erau multi care ziceau ca trebuie omorati.Domnilor daca cade transportul maritim ve ti murii de foame fara nici un dubiu.Si daca pandemia se va intinde s a terminat, pt. ca nimeni nu o sa mai vrea sa navige.Nu pute ti sa baga ti toti oamenii in aceeasi categ.Sa va fie rusine pt. ura si dispretul fata de semeni si sa dea dzeu. sa primim toti ce meritam.
1
5
Va solicit sa ii scoateti cat mai repede de acolo si sa-i duceti la marginea orasului.
4
3
Ciuma rosie are noroc ca nu e la guvernare. Pt ca la cati shmekeri are, a se citi dobitoci, care nu stiu decat sa manance rahat si sa fure.. Nu erau in stare sa se organizeze pe asa o criza. Trebuie sa le zuca sarutmana la Pnl, ca au preluat ei aceasta sarcina.
1
2
Club de viitoare.sper la vara sa nu va vizitez,e cei din diaspora litoralul
0
2
Putea sa le instaleze niste corturi in afara orasului, pe camp daca se gandeau la populatie chiar nu le trebuiau camere de hotel ca poate la ei acasa se cacau in dosul curtii
6
4
Pulea va va vota dupa ce ne-ati pus in pericol pt voturile diasporei de la parlamentare nenorocitule. Aceleasi sentimente si pt neamtul mut
15
9
Domnule prefect daca sunt frati si surorile tale ce nui duci la tine acasa poate te apuci si tu de pescarie si la barbati le predai tu cursuri cum sa fure ca voi astea de la PNL sunteti experi,ce o sa platiti voi dupa ce trece covid urlati pe toate canale ciuma rosie da voi ati aduso in tara
9
9
Se vede, domnule prefect, ca aveti nevoie de voturi!! De la Diaspora, evident.
13
8
Nostru accepta situatia!
9
0
da, ma si cine capul tau sec a guvernat tara in ultimii 30 ani? toate partidele au fost la putere, toti antiromanii s-au rotit la putere, zdreanta oligofrena care esti!
18
6
Si din inchisoare nenorocitul de Pastaie castiga bani buni de la Guvern. Daca era rechizitionat era altceva. Dar asa statul, adica noi ii platim lu Pastaie zeci de mii de euro sa tinem carantinatii in hotelul lui. De ce nu a pus MAIul hotelul lor din Mamaia la dispozitia prefectului?
17
1
aveti dreptate in Romania vin toate gunoaile. Cu containerele si cu avioanele si in parlament rot gunoaie. mam saturat.
22
2
..nostri din Italia , unde au fugit din cauza PZD-ului !
9
24
IMPORT DE BOALA!!!!!!!
24
9
Bun, si daca sunt bolnavi unii dintre ei? De ce sa avem spitalul nostru plin de "valorile tarii" si sa ajungem noi, cei din Constanta in caz de ceva sa n-avem unde a fi spitalizati?
22
8
una cerveza mas fina
7
2
E si o veste buna. Toata tara afla ca virusatii stau la Flora. Cine o sa se mai cazeze acolo vreodata?
19
3
Cine plateste sa vina diaspora acasa? Cati din cei adusi au contribuit la sistemul de sanatate care il avem in tara asta? Este an electoral....
27
5
Ba idiotule de prefect si cu toata sleahta jegoasa penelista ia-ti fratii care v-au votat la tine acasa si la ceilalati liberali, caci santeti cei mai bogati din tara. Uite aici il ai pe Albu, E Iohanis are 6 case, ce face cu ele, e ala Micula caruia i-ati dat sute de milioane de euro, si cati si mai cati. Pai, ba nenorocitule faci si tu ca Chitac , vrei sa infectezi tot orasul,, medici n-avem, teste nu, ca pe voi v-a interesat alegerile , voturile. Ne tr. noua interlopi, curve, smenari, ciorditori, tigani, i-ai ba la tine acasa pe frati, eu nu sant frate cu ei.
39
9
Lasati-i sa ii bage pe carantinatii astia in Mamaia. Oricum e o statiune de 2 lei. Peste o luna trebuiau sa vina drogalaii la Sunwaves. Sa ii bage pe toti in Mamaia si sa inchida statiunea. Dar sa le faca un spital separat. Nu sa lase Constantenii fara asistenta medicala.
27
1
daca marasestiul este functional nu ar putea sa vina sa-l dea jos cu tot cu ciori ,sa-l zburtaceasca pana la pamant
10
0
Diasporaaa
23
7
Incearca sa profite din inchisoare Mazare de virusul Corona. In perioada asta hotelul e inchis si nu are profit. Un cinism si sadism fara margini, sa aduci tiganii cu fetele din Italia zona rosie unde au murit mii de oameni in Mamaia ca sa obtii profit.
23
2
si unde mai facem noi liniute?
11
4
zdrentelor proprietari de hoteluri din Mamaia unde sunt cazate ciorile si curvele pline de covid, sida, sifilis, blenoragie, leucoree si veruci !
34
12
Un alt mazare Care se bazeaza pe votul infractorilor colorati Sa va ia dracu Ati distrus orasul Si Veti plati!
24
0
fmm astora din SIe si nSRI!!! ce mortii vostri ati facut de au venit ciorile borate si hardaiele alea plie de coronavirus in Romania??? Sa stea in mortii lor in Diasora, ai auzit, bai preseinte hitletist nenorocit??? ce cauta scursurile de tigani sa li se asigure toate conditiile din banii mei??? moarte tiganilor din SRI si SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
39
10
Planul sifonierului si al penele de a face Romania altfel, a reusit!
25
9
CUM si a permis un prefect sa aduca in hotelul din MAMAIA PE ACESTI INFECTATI , sunt hoteluri in Saturn, NEPTUN, unde puteu sta bine merci, neu erau in apropiere de zone populate. SA nu uitam ca prin Mamaia tranzitwaza cei catre Navodari, Mamaia SAT , Mmaia NORD unde locuiesc constanteni. Ce vreti sa ne decimati, de4 la aeroport la casele lor, domnule prefect cum va aparati locuitorii acestui oras, atucand bolnavi de coronavirus ? Haideti conatnten sa ne aDUNAM DESEARA IN FATA pREFECTURII SI SA MANIFESTAM CA ACEST LUCRU SA NU SE MAI INTAMPLE, TOTI CEI CE VIN DIN ITALIA SA FIE DUSI DE AICI
32
13
Ma gandesc ce vor face dupa ce ies din carantina... cred ca merg la munca si la platit taxe si impozite!
35
2
programul Litoralul pentru toti , incepe mai devreme.
36
0
Nu din cauza PNL au plecat Nu ei au guvernat tara 30 de ani
25
22
fratii nostrii captivi in Italia. Noi nu avem frati tigani hoti curve cersetori pesti. Si ei nu erau captivi ca nu i a rapit nimeni si i a sechestrat in Italia. Sictir penele!
41
7
"Fratii" astia ai nostri, pe care ii aduceti "acasa", sunt acoperirea voastra pentru viitoarele milioane de euro pe care le veti primi de la UE pentru lupta impotriva Coronavirusului. Ca doar, hotelurile alea pe care le detineti o sa trebuiasca dezinfectate...adica: renovate, mobila schimbata etc. Doar nu o sa dati bani de la voi... Aaa...si asa, ca fapt divers: stiati ca in China, nu iti mai suporta Statul izolarea si tratamentul? Daca vii de afara contaminat, e treaba ta si cheltuiala ta cum te tratezi...
36
4
Doar 10% daca sunt infectati asta inseamna 150 cazuri care vor ocupa potential paturi in ATI sau altunde in spitalele constantene. Unde vor ajunge batranii Constantei care au si alte afectiuni care-i predispun la insuficienta respiratorie din cauza coronavirusului? Aveti 1000 ventilatoare? Aveti echipament PPE pentru tot personalul medical si de securitate? Mai ales, de unde atatea teste COvid, 1 per persoana negativa, 3-4 per persoana pozitiva? Tratament medicamentos de unde? In avioane, aerul este recirculat, 1 persoana infectata da la toti in mod sigur. 1500 posibil infectati deja.
33
7
dia spora a votat !
13
11
Speram ca nu se vor plimba prin Mamaia!
21
1
Dupa trecerea crizei sanitare multi vor trebui sa justifice odinele date gresit!Toti care vin la Flora in Mamaia au domiciliul de resedinta cf.CI in alta parte a tarii.Acolo trebuie sa ajunga !
33
2
dupa prostanul ala de chitac, i-au adus de fratii de la "talieni". astia sunt spuma diasporei - cersetori, hoti, prostituate. fix legati de pat in hotel o sa stea astia.
29
9
Domnule Hutuca, asuma-ti, ai pus cel mai prost prefect din istoria judetului pe Niculescu care intai a tinut partea verilor Bucovala in scandalul Lupoaica in defavoarea opiniei publice constantene iar ACUM umple judetul cu INFECTATI DOAR CA SA faca jocurile financiare ale oamenilor fara niciun Dumnezeu! Niculescu, Hutuca,daca treaba asta ajunge dramatic, sunteti principalii raspunzatori!
44
7
Ia-i acasa pe fratii tai , daca iti pasa asa mult de ei !! Pana acum era bine in Italia , acum nu mai e , vor "acasa" . "Acasa" pentru ei era Italia , asa urlau toti , ca ce sa faca in Romania, sa stea cu toti taranii, ei sunt emancipati , acum bat din picioare ca nu mai vor in afara. Au uitat sa vorbeasca si romaneste , sunt ca Raducioiu."Multumim" PNL ca aduceti diaspora acasa, ca asa ati promis. Cati au venit pana acum masinile si autocarele i-a intrebat pwlea de sanatate.
45
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108