REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

VIDEO! NERVI ÎNTINȘI la MAXIM pe drumul din NORDUL și SUDUL LITORALULUI

VIDEO! NERVI ÎNTINȘI la MAXIM pe drumul din NORDUL și SUDUL LITORALULUI

Replica API 11 iulie 2021 | 23:45 2678

Sfârșitul de săptămâna i-a prins pe cei mai mulți dintre turiștii sosiți pe litoral, în trafic. Cu toate că sezonul estival a început în urma cu câteva zile, oamenii nu au stat pe gânduri și au dat năvală pe litoral. Așa se face că vineri, 9 iulie a.c., la orele de vârf, în anumite zone, se formează ambuteiaje și astfel s-au pomenit în zoi interminabile. Pe lângă aceștia, și năvodărenii au fost nevoiți să suporte minute petrecute în autoturisme.

Sezonul estival a început oficial pe 1 iulie, iar asta a fost un motiv de fericire pentru românii care-și doresc să-și petreacă weekendul relaxându-se la mare. Doar că, traficul rutier a început să devină din ce în ce mai aglomerat, mai ales în stațiunile de pe litoralul românesc. De cele mai multe ori, în orele de vârf, în stațiuni se circulă bară la bară șoferii pomenindu-se blocați în coloane interminabile.

Video:

Spre exemplu, în Năvodari, în cursul zilei de vineri, 9 iulie, în jurul orei 17:00, se circula bară la bară pe ambele sensuri de mers. Zilele de weekend sunt cele mai aglomerație fie că este vorba de nordul sau de sudul litoralului.

Și pe drumul spre sudul litorlului a fost jale. Șoferii au stat în trafic, pe podul de la Agige, de exemplu, și 30 de minute. Aceeși situație au întâlnit-o și la Eforie.

Recomandările polițiștilor pentru șoferi

Poliţiştii le recomandă celor care pleacă de pe litoral duminică să evite să pornească la drum la orele de vârf când este cel mai aglomerat, respectiv între 16.00 şi 18.00 sau să folosească alte rute. „Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie, dând dovadă de disciplină în trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă la volan, păstrând distanţa de siguranţă dintre autovehicule”, a transmis Centrul Infotrafic.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va plangeti ca drumu de la N este blocat si cel de la S la fel Pai mai aveti altelele?
4
0
ca stergeti postarile
6
0
Lui comisarul Horia pt ca turistu fuge de Mamaia unde parcarea este 100 lei pe zi iar in restul statiunilor e 0 sau ceva decent nu ami zic de plajile de kkt care sau facut acum
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468