REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Video! Petreceri de POMINĂ în VAMA VECHE

Video! Petreceri de POMINĂ în VAMA VECHE

Replica API 2 mai 2021 | 19:43 6480

Vama Veche a reprezentat, și reprezintă, polul distracţiei în minivacanţa de 1 mai. Sute de tineri și-au dat întâlnire, și de acestă dată, în această stațiune. Aceștia au fost surprinși pe plajă în timp ce intonau versurile melodiei ,,Vara nu dorm”.

Tinerii s-au adunat spontan pe plajă, acolo unde au cântat preț câteva minute bune versurile piesei ,,Vara nu dorm”.

Rețelele de socializare, și nu numai, au fost pline de imagini în care tinerii au fost surprinși petrecând fără măsură. Chiar dacă Vama nu mai este ce a fost, cei dornici să petreacă în deplină libertate aleg nonconformismul acestei staţiuni. Și de această dată, stațiunea Vama Veche a fost polul distracției în minivacanța de 1 Mai. Zeci de tineri au fost surprinși fără mască și fără să respecte regulile de distanțare, cântând și petrecând.

Video:

(sursa video: Pegingină Radu)

Amenzi aplicate de polițiști

În cursul zilei de vineri, polițiști din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche - 2 Mai, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la trei terase din stațiunea Vama Veche numărul clienților depășea capacitatea admisă de prevederile legale în vigoare, fiind încălcată astfel măsura distanțării fizice între persoane.

Polițiștii constănțeni i-au identificat pe administratorii societăților comerciale în cauză, aceștia fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, potrivit Legii 55/2020.

Precizăm faptul că polițiștii și jandarmii acționează în zonele turistice, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru prevenirea faptelor antisociale.

Citește și: A început NEBUNIA în Vama Veche! Zeci de tineri, fără MASCĂ

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Golaneala cat cuprinde! Dar madame Sosoaca nu a fost si ea? Sa infiereze marea pacaleala cu covidul?
2
1
iti poti da seama ca sunt oameni in tara asta care nu stiu sa scrie ,frate .Nu mai zic de exprimare.Nici nu stiu daca e de ras ,e de plans ,la ce oameni avem in tara asta .Doamne feri .
0
0
petrecerea drogalailor , covidu-l are nevoie de asmenea specimene
6
4
Stalpii societatii
7
3
Astia nu au nici macar imbracaminte de Vama. Zici ca s-au dus la pescuit. Nu mai zic de muzica. Cand era Vama in forma, le era frica sa vina. Acum vin toti lesinatii si se stramba unii la altii ...
16
1
Eu mam hotarat nu ma v-oi vacina poa sa ma dea afara de la munca ca tot nu ma vacinez
6
11
eu am citit pe feisbuk ca nu egzista pandemie si ca guvernu vrea sa ne vacineze fortat ca a cunparat prea multe doze si nu are ce sa faca cu ele. Sti ce zic?
8
15
Motiv de noi izolari dupa paste pe motiv de crestere a cazurilor din cauza bulucirii la astfel de evenimente de ...pomina.
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108