REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Violeta Alexandru despre majorarea pensiilor

Violeta Alexandru despre majorarea pensiilor

Replica API 22 decembrie 2020 | 21:38 2095

Violeta Alexandru a declarat, duminică seară, la postul RTV, că programul asumat de către partidul pe care îl reprezintă va fi respectat întocmai, în ceea ce privește creșterea pensiilor conform acestuia, conform Știripesurse.ro

„Ce pot spune cu certitudine e ca PNL va constitui baza discuțiilor între partenerii de guvernare cu certitudine în ce ne-am asumat în program, și ne vom ocupa de creșterea pensiilor etapizat anual până în 2024, ne propunem o creștere de sută la sută cu rata inflației.

Ne uităm ca echipă la încasările de la buget. Dacă ai încasări la buget poți face creșteri de pensii”, a spus Alexandru.

Întrebată „când vor crește efectiv și cu cât?” aceasta a ghidat discuția spre ministerul Finanțelor.

”Eu nu ma ocup de buget, dar cum îl știu pe ministrul Cîțu, deja a pregătit tot ceea ce e necesar , ceea ce e atributul noului guvern.

Noi am pregătit o schiță de buget în care sunt prevăzute creșterile pensiilor. Restul detaliilor ar trebui sa le cereți ministerului finanțelor”, spune sursa citată.

Referitor la „dosarele de pensii blocate” Alexandru spune că s-a lucrat intens pentru deblocarea acestora.

„Am recuperat luni pana la ani de întarziere. Mai am câteva. Sunt niște situații complicate gestionate chiar zilele astea de Casa de pensii. Erau zeci de mii de dosare întârziate. Nu le pun pe cele din afară sau comunitare.

Vad un bilanț bun la sfârșitul acestui an. Înainte să promiți oamenilor creșteri peste creșteri mai bine le dai oamenilor ce li se cuvine.

Respectiv să emitem deciziile de pensionare pentru că oamenii să poată primi. Am întâlnit tot felul de oameni în casele de pensii. Unii m-au denigrat dar și oameni care au dovedit că se poate”, a mai spus Violeta Alexandru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta nu a respectat legea hai la cacat 40 de procente vrea iar esi maimuta ial si pe Ciolos si plecati la spirala
2
0
Din cate am citit , Bau- Bau nu e ministru, ce mai latra tampenii. Ca ea a ramas cu datu afara din serviciu a unei liftiere. In rest numai bazaconii scolita de Soros.
5
1
Au taiat pensiile cu 26%,,,Alocatiile copiilor sunt in campania electorala la PNL.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108