REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Viorica Dăncilă, reproşuri la adresa lui Iohannis, înainte de consultările de la Cotroceni

Viorica Dăncilă, reproşuri la adresa lui Iohannis, înainte de consultările de la Cotroceni

Replica API 6 iunie 2019 | 01:28 398

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă l-a criticat pe preşedintele Iohannis, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD. Premierul l-a acuzat pe Iohannis că se foloseşte de consultările cu partidele parlamentare pentru a încerca să contureze o majoritate parlamentară care să dea jos guvernul.

Delegaţia PSD merge la Cotroceni cu mandatul de a susţine un referendum de modificare a Constituţiei cât mai rapid, pentru punerea în aplicare a rezultatului consultării populare din 26 mai, însă social-democraţii nu vor ca acest referendum să fie suprapus cu alte alegeri.

"Preşedintele trebuie să fie un mediator, nu un om politic partizan. Dacă vorbim de Constituţie, înseamnă că toţii trebuie să respectăm Constituţia şi preşedintele ar trebui să fie primul care o respectă", a precizat Dăncilă.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pensiile speciale fac cat aproape patru milioane de pensii obisnuite! Miliarde de lei se duc luna de luna in buzunarele clientelei PSD-iste. Base le-a dat sa aleaga: vrei pensie dupa CONTRIBUTIVITATE sau salariu; din doua una. Si le-a taiat Base si sugiucul asta. Alegi pensie stai in pensie! Alegi salariu, mergi la munca dar nu mai primesti si pensie! Unii iau bani din sapte locuri, altii nu au unde munci..Pai, de ce-l tot injuram pa Basescu!
6
0
Paslaru de la USR este unul din cei curati ,45 milioane de la stat si pentru ce? Strategia ptr jud Teleorman judetul in care se termina asfaltul si telefonul nu are semnal !
1
2
pai cam are nae ca vin alegerile
4
1
ce are sula cu prefectura
3
1
mu13 psd si sustinatorilor , ciuma rosie a nenorocit tara asta , jegurile trebuie sa dispara , avem nevoie de oameni curati la conducere , jegurile si ciumatii trimisi in centre de educare !
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108