REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Virgil Popescu: Aplicaţia pentru eliberarea Certificatelor pentru Situaţie de Urgenţă ar trebui să fie operabilă de duminică

Virgil Popescu: Aplicaţia pentru eliberarea Certificatelor pentru Situaţie de Urgenţă ar trebui să fie operabilă de duminică

Replica API 4 aprilie 2020 | 00:00 873

Virgil Popescu

Aplicaţia pentru eliberarea Certificatelor pentru Situaţie de Urgenţă ar trebui să fie operabilă de duminică, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Acesta a explicat că aplicaţia urmează să fie finalizată în cursul zilei de vineri, după care va urma testarea ei.

"Astăzi, probabil vom finaliza aplicaţia cu Certificatele pentru Situaţie de Urgenţă, pentru că este de maximă importanţă. Finalizăm astăzi aplicaţia, o testăm, ca să fim siguri că în momentul în care am pus-o sus va funcţiona perfect şi nimeni nu va avea o problemă şi va primi acel Certificat pentru Situaţie de Urgenţă în mod automat. Normele de aplicare (pentru obţinerea certificatului - n. r.) au fost publicate în Monitorul Oficial ieri. Eu sper ca astăzi să avem varianta finală a aplicaţiei şi să o putem testa astăzi-mâine şi apoi să fie gata şi să o anunţăm, pentru că avem cinci zile termen să o avem gata. Până duminică ar trebui să fie gata finalizată, să poată fi operabilă", a afirmat Virgil Popescu, la Digi 24, scrie Agerpres.

Certificatul pentru Situaţie de Urgenţă este eliberat de Ministerul Economiei şi poate fi solicitat de societăţile comerciale care au fost afectate de decretul privind instituirea stării de urgenţă, iar pe baza documentului firmele pot beneficia de anumite facilităţi fiscale sau financiare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108