REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Vladimir Jirinovski, apropiatul lui Vladimir Putin, a murit

Vladimir Jirinovski, apropiatul lui Vladimir Putin, a murit

Replica API 7 aprilie 2022 | 19:38 1234

Veaceslav Volodin, președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, a anunțat moartea liderului formaţiunii naţionaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski.

Vladimir Jirinovski

După o suferință gravă și îndelungată, Vladimir Volfovici Jirinovski a murit. Un politician strălucitor, talentat, un om care a înțeles profund cum funcționează lumea și a prevăzut multe. A fost mereu în centrul evenimentelor, a scris Volodin pe canalul său Telegram. potrivit realitatea.md.

Pe data de 25 martie, presa rusă anunța moartea liderul naționalist Vladimir Jirinovski, internat într-un spital din Moscova în stare gravă din cauza complicațiilor COVID-19. Ulterior zvonurile privind decesul au fost infirmate.

Anunţul decesului fusese făcut de către senatorul Alexander Pronyushkin. Vladimir Jirinovski anunţase anterior că se vaccinase de nu mai puţin de 8 ori.

''Sper că simpatizanţii şi colegii de partid ai lui Jirinovski nu-i vor urma exemplul. Poate fi foarte periculos'', a avertizat atunci virusologul rus, Serghei Netiosov, despre vaccinarea cu doze ''booster'' multiple.

Vestea morţii a fost infirmată la scurt timp de către Veaceslav Volodin, preşedintele Dumei de Stat: „Starea lui de sănătate este cu adevărat gravă. Astăzi a fost supus unei tomografii. Suntem îngrijorați pentru el, medicii luptă pentru viața lui. El însuși este un om grozav. Să-i dorim însănătoșire grabnică”, a declarat Volodin, citat tot de RIA Novosti.

De menționat că încă de la începutul lunii februarie se vehicula că Vladimir Jirinovski, a fost spitalizat într-o instituție medicală de la Moscova, având probleme de sănătate pe fondul infecției cu noul coronavirus, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un nemernic,wcul tudor al rusnacilor.arde la dracaletzi.
0
0
si la prieteni apropiati !
1
0
... si cu ce indulcit-o ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212