REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Vloggerul Selly a rămas fără permis după ce a fost prins conducând cu 236km/h pe A1

Vloggerul Selly a rămas fără permis după ce a fost prins conducând cu 236km/h pe A1

Andreea CONDURACHE 24 martie 2024 | 00:00 2524

Vloggerul Șelly, în vârstă de 23 de ani, a rămas fără permis de conducere timp de trei luni, după ce sâmbătă a fost prins de polițiști conducând cu 236 de km/h pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Tânărul a primit și o amendă în valoare de 3.330 de lei.

Vloggerul Selly a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducand cu 236km/h pe A1Selly

Selly a rămas fără permis de conducere pentru 120 de zile și a primit o amendă de 3.3300 de lei, conform digi24.ro

„Astăzi, 23 martie, în jurul orei 14:50, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat în trafic, pe Autostrada A1 București - Pitești, la km. 35 al sensului de mers către Pitești, un autoturism ce se deplasa cu 236 de km/h. Autoturismul a fost oprit, iar, la volanul acestuia, a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din Municipiul Craiova.

Vloggerul Selly a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducand cu 236km/h pe A1Vloggerul Selly a fost prins conducând cu 236km/h pe A1

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 3.300 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație”, au transmis autoritățile.

Într-o postare pe Instagram, Selly a scris că regretă incidentul și admite că a fost iresponsabil. El susține că perioada în care va fi pieton îi va prinde bine.

Vloggerul Selly a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducand cu 236km/h pe A1

„Azi am făcut o greșeală, eram pe A1 în drum spre Budeasa și pe o bucată mică de autostradă am mers cu peste 200 km/h și am fost luat de aparatul radar. A fost un moment de inconștiență pe care îl regret! Am învățat ceva din această situație și nu voi mai merge pe viitor cu o asemenea viteză. Indiferent cât mă grăbeam la filmare, trebuia să realizez că viața e mai presus de orice. Cumva e bine că rămân pieton patru luni, că mă învăț minte să nu mai fac așa ceva pe viitor”, a scris Selly.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, noi tinerii suntem viitorul tarii, va ofticati, ciumpalacilor?
0
0
f p*****a legea in Romania... asemenea cocalari NU ar trebui sa mai detina permis deloc! este un pericol pt toti participantii la trafic!
2
0
cine e academicianul?
6
0
L-ati facut si p-asta vedeta, o gaooaza dupa care mor cateva gaini drogate. Hai mars.
10
0
pentru....ALECS...ASA ESTE DRAGA...ALECS...VOI SUNTETI VIITORUL ACESTEI TARI...SA NE MANDRIM CU D-ALDE VOI...SUNTETI,CINSTITI...MUNCITORI...VIITORI SALARIATI..SCUZE AM GLUMIT...DE UNDE MUNCA???VOI SI MUNCA...
4
1
Cine plm mai e si partacul asta ?
10
0
KAKAMASH PA PAPAGALU VOSTRU KORCYT!! SA IL PYSH IN KUR CU BANI DE DRUM!!
6
1
Acum o să plângă pe rețea, să îi plătească cineva amenda.
8
0
Pt toti prostii care il corectaza dpdv gramatical sau il combat pe Alecs: omu’ face misto, are acelasi gen de comentariu mereu! Nu fiti cai, incercati sa vedeti si dincolo de aparatorile de la ochi! Cat despre subiectul articolului, un papagal pe care l-au facut bogat copiii vostri, in momentul in care le-ati permis sa se uite la toate mizeriile de pe youtube/tiktok! Deontologii vietii care ca credeti super-intelingenti, dar o ardeti pe kktul asta de site!
7
2
Un decrepit! Produsul statului de drept , de dupa asa zisa Revolutie! Daca ar fi trait acest individ pe timpul lui Ceasca, nici nu auzeati de el! Un "nimnea" , pe care il angaja mama-sa la o primarie , sa impinga niste hartii, dintr-un birou in altul! Acum, majoritatea tinerilor il aduleaza, pentru ca si ei sunt la fel ca si el! E drept! Avem si varfuri! Destepti care sperie lumea! Dar ff putin , in comparatia cu restul!
14
0
E fascinant cum un neica nimeni devine vedeta
14
0
In mai multe țări din Europa, depășirea vitezei maxime cu peste 50 km/h este infracțiune, și intri sub incidența răspunderii penale. La noi că la pescuit sportiv. Ii prin , fac poze și le dau drumul. Pariez că asta o sa conducă cu permisul suspendat.
13
1
Mars la scoala fmm de analfabet
15
0
Mai baiatule,nu te mai grabi,ca pierzi pariul cu viata si nu mai stie nimeni de tine,nu te mai pomenesc decat ai tai la biserica! Avea bunica o vorba:unde-i desteptaciune e si prostie multa,maica!
15
0
nu l-a prins Ababei, care aparea in vloggurile lui alaturi de Pertea
8
1
Cine e Selly ??????Are vreu premiu Nobel pt bun simt ,stiință ?????Lasatine cu cueveștinii aștia sustinuti și ridicati doar sa distrugă tineretul
18
0
Cand esti pr.o.s.t si dai copy/ paste ca altceva nu te duce capul. 120 de zile nu inseamna 3 luni. Ca idee. Cat despre cel care a ramas fara permis...stati linistiti. Are abia 23 de ani...e doar inceputul.
14
0
In rei randuri, ai facut cinci greseli majore !!!! Decât asa viitor, mai bine lipsa !!! Pune mâna pe carte si invață sa scrii corect r*mâneste.
11
7
Poate vroia sa devina ingeras! OK! Numai sa nu ii faca si pe altii , fara voia lor! Nu este imposibil , la fel ca celalalt Dorel/Dorian , sa fi tras ceva pe nas!?
14
1
Pe ciumegul asta trebuie sa îl tratați cu indiferenta și apăsare. Dacă nu are vizionari nu ia gologanii. Nu ia gologani este zero. Oricum face umbra Pământului.
25
0
Suspendat.pe viață Un gaozar
18
2
Bai Handicapatilor. Asta nu e roman. e evreu. Dobitocilor
12
4
Te n gatu matii de evreu misel
9
4
Broule , asta si-a asumat , nu cum fac curfele batrane , de caute motive sa se scoata nevinovati
8
13
Esti naiv si nu intelegi ca subiectul nu e despre condusul auto si nici despre masini.
21
1
Voi ăștia care comentați de parcă nu mergeți pe autostradă cu peste 130 km/h, diferența o face ca ale voastre nu ating 200
6
29
Iar scrie-ți de rău despre noi tineri cei care sântem viitoru țări? Ști ce zic?
13
24
Spanzurat ar trebui.
18
7
pe radu si pe neamul lui de g****i
12
18
Sa ne pisam pe el si pe neamul lui de raraiti
38
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108