REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Vor fi amenajate noi parcări. Află zonele vizate de Primăria Municipiului Constanţa

Vor fi amenajate noi parcări. Află zonele vizate de Primăria Municipiului Constanţa

Replica API 5 februarie 2019 | 00:51 415

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă lucrările de amenajare a unor noi locuri de parcare în locul garajelor care au fost deja demolate sau sunt în curs de demolare.

Pe lângă parcările care sunt în curs de realizare pe aleea Lăcrămioarei, strada Cutezători, strada Solidarității și strada Prieteniei, în scurt timp vor începe lucrările şi pe străzile Basarabi, Unirii, Dezrobirii, Cașin și pe aleea Mălinului.

Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.

"Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!", transmit reprezentanţii Primăriei Municipiului Constanţa.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@petre da e foarte bine ca voi va parcati conservele pe trotuare si pietonii folosesc strada...minunat
4
1
Totusi este bine ca parcheaza pe trotuare. In alte zone se parcheaza in noroi care-l iau pe roti si ajunge pe strada. Este o mazga pe strada, iar cand se usuca este praf. Continuati cu desfiintarea garajelor.
0
4
in zona capitol cand se vor face parcari? si cand vor fi ridicate masinile tuturor angajatilor apelor aromane care blocheaza trotuarele de dimineata pana seara si pietonii nu au pe unde sa mearga....si un pont pentru politia locala cei de la apele romana au blocat trotuarul cu niste fiare cica doar ei au drept de a parca in fata institutiei...astept cu interes sa vad daca se va intampla ceva
7
1
langa gara cand faceti? cele particulare existente au preturile MAI MARI decat la aeorpotul OTOPENI si condidiile...pe aste chiar nu le vede nimeni????
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108