REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

VULPIȚA și VIOREL de CONSTANȚA: PUȘCĂRIE, SPERMĂ la CUTIUȚĂ, BEBELUȘ și… DIVORȚ!

VULPIȚA și VIOREL de CONSTANȚA: PUȘCĂRIE, SPERMĂ la CUTIUȚĂ, BEBELUȘ și… DIVORȚ!

Replica API 25 iunie 2020 | 00:23 7061

Telenovela ce îi are ca protagoniști pe Silviu Valentin Bercuță (condamnat pentru proxenetism și altele) și Viorica (fostă prostituată în gașca celui ce i-a devenit soț) a continuat și de după gratii. După ce duduia a fost interceptată în timp ce întreba un medic dacă poate rămâne însărcinată cu spermă la cutie, pentru că Silviu era la pușcărie, a trebuit să se prezinte și ea în instanță în calitate de persoană vătămată. Ceea ce nu a făcut. Pentru că, spune ea, a născut până la urmă și era foarte săracă. Astfel, a depus contestație în anulare, cu gândul că poate soțul va primi o pedeapsă mai mică. Între timp, Silviu a intentat divorț.

Foto: Vulpița și Viorel

Silviu Valentin Bercuţă a fost condamnat şi pentru trafic de minori! Astfel, după contopirea cu alte pedepse mai vechi, Bercuţă s-a ales cu 20 de ani şi 8 luni de închisoare, în regim de detenţie. Menţionăm că individul a mai fost trimis în judecată, în vara lui 2013, întrucât racola minore şi le punea să se prostitueze, promiţându-le că le va lua de soţii. La finele anului 2014, el a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Potrivit procurorilor, în perioada septembrie 2012 - iunie 2013, Bercuţă a recrutat, cazat şi exploatat sexual, în mai multe apartamente închiriate pe raza municipiului Constanţa, 3 tinere, dintre care una minoră, şi a tras foloase de pe urma practicării prostituţiei de către acestea, însuşindu-şi în întregime sumele de bani obţinute. Recrutarea se realiza prin intermediul unor anunţuri sau cu oferte de masaj însoţite de numere de telefon de contact şi fotografii în pagina electronică a unui cotidian local. În cazul uneia dintre tinere, s-a stabilit că a fost exploatată sexual de către cel în cauză şi în mai multe cluburi din Germania şi Irlanda, după ce a recrutat-o prin înşelăciune. Însă, în anul 2008 el a fost a mai fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc. În 2015, el a intrat iar în atenţia oamenilor legii, chiar dacă este încarcerat în Penitenciarul din Tulcea. Se pare că de acolo coordona o grupare care acţiona prin metoda „Accidentul”.

Preferata lui dintre prostituate i-a ajuns soție

Viorica era una dintre ”angajatele” sale, iar în interceptările aflate la dosare se vedea cum o învăța să adopte poziții sexuale care să îi evidențieze tot ce are mai bun. Ea, fiind trup și suflet pentru el, cel mai probabil, îl asculta orbește. Ulterior, după ce el a ajuns la închisoare, au existat interceptări care evidențiau că ea voia să rămână însărcinată, dar întreba medicul dacă poate veni cu spermă în cutiuță sau seringă pentru că soțul e în pușcărie și nu are dreptul la vizite conjugale.

Aveam copil mic, nu aveam bani…

Între timp, Silviu Valentin Bercuță a fost iar condamnat, anii de detenție strângându-se. Iar ea nu s-a prezentat la instanță, în calitate de persoană vătămată. Dar, a depus contestație în anulare, specificând mai multe detalii. Așa cum bine se poate înțelege, da, a făcut mult doritul copil. ”Am născut un copil, recunoscut ca tată de condamnatul Bercuță Silviu Valentin, astfel că, la data judecății, îngrijeam un copil de 10 luni”, a spus ea. Din cartea de identitate rezultă că tânăra s-a născut în 1997, astfel că la data judecății cauzei era încă minoră. Din ancheta socială prezentată la dosarul primei instanțe, rezultă că după arestarea concubinului, s-a retras cu copilul la mama acestuia. Mama concubinului era bolnavă, fără pensie și trăiau din produsele grădinii, din alocația de minoră și a copilului. În concluzie, o minoră lăuză, cu copil mic, fără venituri, retrasă într-un sat din județ, fără părinți, cu concubinul la pușcărie, nu a putut ajunge la termenul de judecată și nicicum să anunțe instanța.

Șoc: Bercuță a băgat divorț

Instanța i-a respins contestația în anulare, dar și el a depus, tot încercând să mai scape de anii de detenție. Doar că, șoc: Silviu Bercuță a intentat divorț, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Tulcea, pe 19.02.2020. Cum a fost Stare de Alertă, încă nu a fost stabilit primul termen în proces.

Liliana IONIȚĂ

Citește și: INTERCEPTĂRI în dosarul proxenetului Bercuţă! Prostituată către medic: „Dacă soţul îmi dă spermă în seringă, puteţi să îmi băgaţi?”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articol ireal
0
0
Fagadau are ura pe spatiu verde fac nlocuri peste tot
1
0
SCOATETI DRACU POZA ASTA CA VISAM URAT NOAPTEA! EL ARE O FATA DE COSMAR.
6
2
Fatuca putea ca din gurita sa-si prelinga spre pasarica o sumedenie de mostre de sperma,pana la obtinerea rezultatului dorit. Nu e un articol tulburator. Fetele care stiu ca vor copii,sa inteleaga ca sperma in gura sau in anus nu le va lasa gravide. E simplu.
1
1
bai sunteti de toata jena!!!rusineeee
6
0
de toata jena.
13
0
da ma doare in pl
7
0
Nu mai aveti cu ce sa umpleti spatiul si va ocupati de amaratii astia???! Sunteti...jenibili....ca sa ma exprim modern si urban...
16
0
Kiar nu aveti ce scrie?Retarzii astia au devenit subiect de media?
21
0
...astfel de personaje sunt promovate de media din Ro...o mizerie de articol !!!
26
0
la valoare in masmedia,aclamati si un exemplu pentru generatii !rusine , mare rusine !
17
0
Ce articol penibil.
21
0
Si articolul si autorii prezentati
15
0
Ba! Ce naiba ba??
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272