REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A fost ÎMPUȘCAT în CAP pentru că l-a pus să RESPECTE distanțarea socială

A fost ÎMPUȘCAT în CAP pentru că l-a pus să RESPECTE distanțarea socială

Replica API 18 septembrie 2020 | 23:51 3496

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 13.09.2020, a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatului Asan Erdinci, în vârstă de 19 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sar alte violente, prevăzută de art. 193 alin. 2 din Codul Penal, și tulburarea ordinii si linistit publice, prevăzută de art. 371 din Codul Penal, cu aplicarea art. 38 alin. 2 din Codul Penal.

foto: arhivă

Propunerea Parchetului de pe langă Judecătoria Constanța a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța, fiind emis pe numele inculpatului mandatul de arestare preventivă, in baza căruia acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța.

Ce spun procurorii

În fapt, in data de 05.09.2020, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au fost sesizați telefonic de către L.Ș., care era insoțit de L.A., cu privire la faptul că in timp ce se afla la o unitate de alimentație publică situată pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța, județul Constanța, a avut un conflict verbal cu o persoană de sex bărbătesc pe fondul reproșurilor privind distanțarea socială. După ce au cumpărat produse de la patiserie, au plecat spre strada Mihai Viteazu, in drumul lor intalnindu-se și cu numitul L.A., cu care, de asemenea, au avut un schimb scurt de replici.

După ce L.Ș. și L.A. și-au continuat deplasarea, persoana necunoscută de sex bărbătesc s-a întors către numitul L.A. și a tras mai multe focuri de armă spre acesta cu un pistol, provocându-i o plagă impușcată la cap.

Pe baza probatoriului administrat in cauză, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale — Brigada de Operațiuni Speciale Constanța și al Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța, la data de 12.09.2020 s-a procedat la identificarea și prinderea autorului.

Cercetările vor fi efectuate in continuare de organele de cercetare ale poliției judiciare din cadrul Poliției Municipiului Constanța, sub coordonarea procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Constanța, urmand ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluție in cauză față de inculpatul A.E..

Măsurile dispuse in cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu infrang in niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! A fost PRINS individul care a TRAS cu PISTOLUL în CENTRUL CONSTANŢEI!

L.I.

Citeşte şi:

Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT în CAP, în CENTRUL CONSTANŢEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
referitor la comentariile de mai jos..dragilor..de'a lungul istoriei tigani criminali inserie nu au fost..insa rasa alba are criminalitatea la rang de varf...si sa nu uitam adevaratii infractori..romani de altfel..care zac in parlament..la aia numai sariti cu atata inversunare ca v'au lasat fara mancare la copii, v'au umilit facandu'va din oameni cu studii spalatori de wc-uri in strainatate, fetele v'au devenit scave sexuale pentru a avea un trai decent ..si toate astea ca ei si odraslele lor analfabete sa traiasca bine? hai sa fim putin realisti
0
0
Ciora galbena
1
0
"Impuscat" cu un pistol de aisoft, "arma" neleta, nesupusa autorizarii.
5
1
O cioara ordinara la fel ca tacsu. Sa stea la puscarie pana se invata minte! Asa se mai curata orasul de lichele!
4
1
In nici un supermarket din oras nu se respecta distanta sociala. Am patit-o de n ori cind le-am atras atentia unor ipochemeni sa respecte distanta sociala si am fost jignit cu niste expresii pe care nu pot sa le reproduc. Politia si gardienii publici cu ce se ocupa?
11
2
Avea pistol de ala cu care ne jucam cand eram copii mici.
2
4
Romi din Rominia
7
1
Sunt oameni in primul rand, in al doilea rand a facut-o pt distantare sociala. In America rasismul se pedepseste aspru cu ani grei de puscarie. Oricine poate sa-ti afle IP-ul si adresa in 1 minut. Tu ce ai realizat in viata? Au dat si tiganii multe vedete si oameni cu facultate, mult mai destepti si simtiti ca tine.
2
21
Ajung sa aibe pistoale sa linseze oamenii. Ei ar trebui bagati in ghetouri
17
4
Ciori borate care nu pot exista fara sa isi umfle penele. Activitate cerebrala zero.
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108