REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ACCIDENT RUTIER CU MAI MULTE VICTIME în județul Constanța! Video

ACCIDENT RUTIER CU MAI MULTE VICTIME în județul Constanța! Video

Replica API 20 iunie 2019 | 10:22 510

Un teribil accident rutier a avut loc joi, 20 iunie a.c., în jurul orei 7:17 între localitățile Movilița și Topraisar din județul Constanța. Au fost implicate două autoturisme, iar la fața locului s-au deplasat patru echipaje de ambulanță, SMURD C, două echipaje SMURD B și un echipaj Saj B2.

În urma impactului dintre cele două mașini, patru persoane au fost rănite. Un bărbat în vârstă de 47 de ani a suferit traumatism la umăr și la coloana vertebrală, o tânără de 25 de ani, traumatism la membrul inferior. De asemenea, o altă femeie în vârstă de 36 de ani, traumatism craniofacial, iar cea de-a patra femeie în vârstă de 44 de ani a suferit traumatism coloană lombară și traumatism membru inferior. Din fericire toate cele patru victime sunt conștiente și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale amănunțite.

Polițiștii rutieri au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs nefericitul incident.

Update: În data de 20.06.2019, ora 7.18, un bărbat de 47 ani a condus un autoturism, pe DN 38, dinspre Topraisar către Moviliţa şi ajungând la Km 14 + 620 m, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga cu intenţia de a efectua o depăsire şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus un bărbat de 48 ani care era angajat în efectuarea manevrei de depăşire a primului autoturism.

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă către stânga sensului de mers, iar primul autoturism s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 4 persoane, ocupante a primului autoturism: conducător auto, pasager stânga spate, pasager mijloc spate şi pasager dreapta spate.

În al doilea autoturism se aflau 4 ocupanţi care nu au suferit vătămări corporale.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si ai pus punctul pe G.
1
0
Eu nu pricep sa recunosc masini din poza dar cei care se pricep ce spun, masina aia chiar e opel??? Chiar asa periculosi sunt astia cu opeluri???
2
1
Soferie te halesc, mi-am luat opel la mana a doua si va sparg , n-a vazut neamul vostru asa masina, o viata v-ati batut joc de dacia mea!
3
2
voi sunteti prostani bmw,audi si va ofticati cu cazanele voastre
3
3
cand are boul opel cica lasati ma gargara ca nu conteaza cu ce masina mergi....
3
2
Mda....nimic nou....iarasi unul cu opel face accident.....spui opel si tragi apa
5
4
Dai draq , nu mai conteaza care cum cine si de ce....conteaza ca au mai iesit doua masini din circuit , sunt prea multe , s-a depasit orice limita !
5
3
soferul vinovat o sa plateasca, bine ca nu a omorat oameni nevinovati. Astept cu nerabdare comentariile celor care dau vina pe marca masinii ci nu pe prostia soferului.
10
2
iar prostan cu opel face accident??
7
10
Pt ce mai au masinile oglnzi retrovizoare? Lasa ca scoate ulea capul pe geam din cand in cand si depaseste in acelasi moment cand depaseste si altul care nu scoate capul pe geam dar nu claxoneaza preventiv nici daca face tumbe-n sant.
5
0
Asta se intimpla daca conduc toti tiganii si taranoii handicapati analfabeti!carnete pe spaga,se ingrasa gaborii,murim noi.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108