REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Accident rutier la Kaufland: un pieton a traversat pe roșu!

Accident rutier la Kaufland: un pieton a traversat pe roșu!

Replica API 12 aprilie 2019 | 10:51 533

Un accident rutier a avut loc, vineri, 12 aprilie, în zona Kaufland din municipiul Constanța.

Potrivit primelor informații, o persoană a fost rănită, fiind vorba de un bărbat (pieton). Acesta a fost transportat la spital, suferind un traumatism cranio-cerebral.

Update: Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, care s-a angajat în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal, pe culoarea roșu a semaforului.

Update 2:

Potrivit oamenilor legii, la data de 12 aprilie, în jurul orei 9.00, un bărbat de 60 de ani a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918, dinspre bulevardul Ferdinand catre strada București, si ajungând la marcajul pietonal prevăzut cu semafor electric din dreptul unui supermarket (Kaufland), a surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe culoarea roșu a semaforului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.

Polițiștii rutieri au delanșat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
timpul cat e verde la aceasta intersectie este scurt, un batran cu dificultati de mers nu ajunge tot pe verde pe trotuar.
9
0
Oameni rai , nevrotici , irascibili din orice , ca-n Constanta si Bucuresti , nu prea vezi . Merg zilnic pe jos 2-3 km , prin Constanta , serviciu , piata etc . Oameni nevrotici , masini cu viteza enorma , injuraturi . Asta zi de zi . Deasta Constanta este a ajuns , de cea mai joasa speta . Nu tine de primar , ci de noi , ca si mentalitate colectiva , a acestui oras .
13
1
sunteti prosti ca noaptea daca nu cunoasteti intersectia nu mai vorbiti sa va aflati intreaba, verdele tine f putin pana ajungi la jumatate daca esti mai in varsta se face rosu .. vinovat e primarul tolomac si idiot care a facut praf toate marile intersectii
8
3
A vorbit foarte bine un fan asta nici macar militie nu mai e ci e de-a dreptul polutie - aia care o ai tu noaptea in pat si la varsta asta!
6
0
De atata polutie ai luat-o razna si vorbesti prostii
3
9
stai linistit ca tot soferul va plati ca doar el are RCA, avocatii si judecatorii corupti stiu asta!
7
1
pe sprintenii astia de peste 70 ii cauta moartea pe acasa si ei toata ziua calare pe ratc si supermarketuri. si mai sunt si viteji intre ca superman asta ce a trecut pe rosu...
5
6
Cei mai iresponsabili pietoni sunt pensionarii... Un dracu se tot grabesc?
11
3
Daca un sofer trece pe rosu si-l vede polutia l-a luat dracu! As vrea sa vad ce pateste un pieton care trece pe rosu??? Ce va face polutia? Ce permis ii retine, ce amenda ii da? Toti participantii la trafic au aceleasi drepturi si indatoriri!
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272