REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ACCIDENT RUTIER MORTAL ÎN ZONA BILLA!

ACCIDENT RUTIER MORTAL ÎN ZONA BILLA!

Replica API 16 iunie 2018 | 00:07 753

Șoferul are permisul de 5 luni

Șoferul are permisul de 5 luni

Un accident rutier grav a avut loc vineri după-amiază, 15 iunie a.c., pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța. Accidentul s-a produs pe fondul traversării prin loc nepermis.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 79 de ani, care, cel mai probabil, se întorcea de la piață, pentru că avea plase cu mai multe cumpărături. Cei aflați la fața locului au precizat că a fost transportat la spital, în stare comatoasă. Șoferul autoturismului, Andrei Valentin L., are 19 ani și se mai afla în mașină cu doi minori, în vârstă de 17 ani, o fată și un băiat.

“Este șocant pentru mine, nu știu ce se va întâmpla...”

Tânărul a menționat că mergea la plajă cu prietenii săi, el rulând cu autoturismul său, marca Ford, înspre Gară. ”Conduceam cu maxim 55 la oră și pentru că mergeam în paralel cu cel de pe cealaltă bandă nu l-am văzut. Bărbatul este destul de bătrân. Nu știu exact câți ani are. Peste 60 probabil. Am permisul de 5 luni jumătate și sincer să fiu nu știu ce o să se întâmple cu mine acum”, a declarat acesta. “Ca o recomandare... dragi bătrâni, nu mai traversați prin loc nepermis! Avea două treceri de pietoni și tot prin loc nepermis a traversat! Este șocant pentru mine...”, ne-a mai precizat șoferul implicat în accident. Din nefericire, eforturile cadrelor medicale au fost în zadar pentru bărbatul de 79 de ani. Acesta a decedat ulterior la spital.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
administratorul drumurilor e de vina pentru 90% din trecerile nepermise. Ar trebui sa fie treceri de pietoni la fiecare 50-100m, ca pietonii nu sunt masini, sa mearga fara oprire 2 statii doar ca sa intoarca. Sa se puna treceri pietoni la toate mallurile, ca sa nu traverseze 99% din populatie neregulamentar si sa rada de 1% din populatie care sunt fraieri si ocolesc 3400m pana la trecere si inapoi. Nu cred ca ati observat cum au mutat toate trecerile de la intersectii mai incolo, si ca sa nu fie 2, au sters una. Daca era prea aproape de intersectie, au mutat-o mai incolo... Peste tot !
0
0
Ba fratilor...nu mai judecati atat...cei care sunt soferi daca sunt vertebrali pot recunoaste ca ti se poate intampla si dupa 30 de ani de condus fara evenimente.nici o situatie nu e la fel...sunt circumstante diferite.si pietonii acelasi lucru...unii se cred nemuritori si mai zmei decat cei din basme.dar nu e asa.si totodata o parte din vina o mai au si organele competente...stiind ca exista f multe accidente in zona,statii de autobus cu trecere la 100 de m de ele si asa mai departe...gasiti fratilor solutii,limitatoare de viteza si camere cu radar pt toata Romania.
1
0
din cate stiu in zona aia au fost o gramada de accidente mortale pe cele 2 treceri de pietoni nici nu sti pe unde sa mai treci.
4
0
Tot de el ii pasa, mucosului care sigur avea peste 50 la ora ca sa se laude prietenilor ca are masina si e smecher! E si vina batranului nu zic nu dar....la 18 ani nu ar trb sa aiba o masina sa conduca. Cel mult un moped!! Si a pus probl sa ajute fam cu bani? Sa se inteteseze de victima? Nu! Ii pasa de pielea lui!!!
3
12
Doamne ce rau am ajuns in tara asta.Bosorogul,Fosila,Hodorogul,bravos natiune,dezbinarea dusa la ura extrema!Ma intreb ,ce comentarii ar fi fost daca la volan era un cetatean roman de 79 de ani si ar fi lovit mortal pe un tanar cetatean roman de 25 de ani.Solutia era MITRALIERA?Desigur pentru cretini era DA!
4
7
Acum 2 ani,mi-a sarit un batran pe capota din spatele unei dube ce trecea pe sensul opus,pe Varful cu dor....Nu aveam viteza pt.ca in 100m era trecere pt pietoni si sens giratoriu.Experienta cumplita si pt.mine si pt copilul meu care in loc sa ajunga in parc a stat 4h la politie sa constate"organele "ca respectivul avea 1,8 alcool in aerul expirat si se grabea acasa...Am vreo18 ani de condus si nici un eveniment pana atunci....Nu blamati copilul!Educatia rutiera e obligatorie si pt.pietoni!
7
2
saracul de el, declaratii, pierde vremea, se sperie. ce dracu ies si mosii si babele astea asa aiurea. Ei nici nu isi dau seama ca sunt mosorogi si pleaca de acasa. In orice caz baiatul nu e vinovat ca a sarit mosu in fata masinii.
12
3
Bila??? Mai avem Bila?? Ha ha
5
3
puneti gardulet pe mijloc intre cele doua treceri de pietoni sa nu mai treaca nimeni
10
1
si sunt prost de bubui. Am vrut sa spun ca iau mwuie 7 ani, ca bietul sofer nu are nici o vina. Ma scuzati
7
0
Pe bune??? Inseamna ca restul conduc bmw-uri si se vede!!!
1
5
amandoi la fel de vinovati. omor din culpa. 7 ani cu executare
2
28
Prietene, daca toti ar fi soferi ca tine, toti ar conduce fix bicicleta. Nu avea ce sa anticipeze saracul baiat cu 5 luni jumatate vechime in "ale sofatului". Mai degraba senilii care uita unde locuiesc, sa anticipeze, sa nu mai "faca ei regulile" trecand pe unde "li se mai scoala". Legati'va fosilele.
18
8
un votat pentru fagabou in minus. ieri era sa trimit si eu la sf petru o mumie deasta exact in acelasi loc. cand l-am claxonat tot el arata mwe ca ce imi permit sa in claxonez. pacat de copil ca s-a speriat. dar mai bine ca a trimis o mumie in cer. decat sa o iau eu pe capota sa imi fac belea
13
4
Mergeti pe b-dul Tomis sa vedeti cati tineri de 10-30 de ani traverseaza aiurea ! Asta-i poporul !
15
3
in portiunea dintre cele 2 treceri de pietoni mai exact in drept cu statia se traverseaza in permanent aiurea. Pacat de copilul de la volan este nevinovat sa stea politia acolo
20
3
Negativnu exista nicio scuza,esti obligat sa circuli cu maxima prudenta!!
11
14
Corect, mosul care a traversat ca un dobitoc e de vina!!! Dar a fi sofer nu inseamna doar sa apesi pe pedale si sa invarti covrigul!!! Asta nu vor sa inteleaga multi, ca mai trebuie sa te duca si capul , sa anticipezi, sa previi, etc!!!!
24
2
Multi traverseaza pe la Billa asa, ba chiar unii se uita si urat la tine... ii cauta moarte... pacat. Nu conteaza varsta...putea sa aibe si 30 ani.
25
4
Din cauza unei fosile inconstiente, bietul tanar sufera ! Si nu e singuru hodorog senil care traverseaza prin loc nepermis.Sunt multi dobitoci ca bosorogu in cauza !
28
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108