REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Afaceristul Dimoftache, condamnat pentru corupție, s-a prezentat la granița din Vama Veche

Afaceristul Dimoftache, condamnat pentru corupție, s-a prezentat la granița din Vama Veche

Replica API 13 iulie 2019 | 13:51 642

În Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, pe calea de intrare în România, în data de 12.07.2019, în jurul orei 11.30, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Răzvan Dimoftache, în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanța, călătorind pe jos. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni de corupție.

Însă, bărbatul a precizat că el s-a întors în România de bună voie imediat ce a auzit că este condamnat, anunțând în prealabil Poliția.

Astfel, bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Menționăm că acesta fusese condamnat la 6 ani și 6 luni de către Curtea de Apel Constanța în timp ce procurorul care primise mită s-a ales cu o pedeapsă cu suspendare. Decizia în ceea ce-l privește pe Dimoftache a fost menținută de ÎCCJ la finele lunii iunie. Acesta este chiar denunțătorul din prezenta cauză.

Dreptul la replică al lui Răzvan Dimoftache

”Fac precizarea că mă aflam la granița în vederea întoarcerii în țară, pentru a mă preda organelor de poliție în vederea punerii în executare a mandatului emis pe numele meu. De asemenea, fac precizarea că am colaborat cu organele de poliție, aceștia fiind anunțați că urmează să mă predau în locul respectiv. Deci nu polițiștii de frontieră au descoperit existența mandatului de executare emis pe numele meu, ci eu le-am comunicat acest lucru, menționând că m-am prezentat acolo tocmai în scopul supunerii față de acesta, ulterior aceștia verificând cele precizate și acționând în consecință”, a spus Răzvan Dimoftache.

Citește detalii AICI:

Avocatul fostului procuror Balaican i-a propus o "înțelegere" lui Dimoftache chiar la instanță: "Prevăd condamnări!"

Afaceristul Dimoftache şi procurorul Balaican, condamnaţi! Vezi ce a decis instanţa

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Traiasca justitia romana! Numai Dumnezeu ne mai scapa de sceste personaje intitulate....judecatori! Oare nu le e frica de Dumnezeu pt "dreptatea" pe care o fac!!!
2
1
Si alti care spun ca decizia e corecta in cazulu procurorului ori dai cu executare ori spui ca nu a luat mita daca ai luat spaga de la un penal ca asta nu esti mai bun decat el,pe de alta parte si asta a luat prea putin.
2
0
Ce tare!! S.a dat singur in primire c.a dat spaga si si.a luat parnaie v? Haaaaaaaaa , prost te.a mai kkt joiana !
2
0
Pentru cei care comenteaza sentinta - Dimoftache avea cazier de aia a luat cu executare
3
1
Diario asta are cozi. Are fapte grele la activ. 6 ani e foarte putin
4
2
Jegul asta mi-a tras teapa acum vreo 15 ani si nu mi-a platit niste facturi la firma la care lucram, facturi pe care a trebuit sa le achit din salariu. Un escroc care merita sa stea la parnaie pana la sfrasitul zilelor lui.
10
0
Mai adanc sa vedeti cine l a tinut in brate si veti fi uimiti!
16
0
Da, asta este idiotul. Cel care vindea carne congelata de muuuuulti ani. Un criminal. Despre faptul ca a omorat un om cu masina, pe trecerea de pietoni, nu stiam. Eu am scris despre o alta victima de-a lui. Una indirecta. Domnul Marin Pantelimon. Pe acesta nu l-a omorat in mod direct, ci prin stress si presiune nervoasa. Nimeni nu paraseste acest Pamant fara sa-si plateasca datoriile, nu-i asa? Asteptam, urmarim evolutia, constatam justa pedepsire...
14
0
Asta-i jegosul care vindea in Tomis 3 carne imputita congelata de 30 de ani !
14
0
Ai omorat un om, mai dormi noaptea jegule?
14
0
Pe domnul Marin Pantelimon l-am cunoscut inainte de Revolutie, cand eram pustan de gimnaziu. Era prieten cu tatal meu. De atunci, nu am mai avut legatura cu el, nu l-am mai vazut. Dar mi s-a parut un om deosebit si i-am pastrat o amintire frumoasa. Acum cativa ani, a murit. A fost chinuit prin procese, cu firma sa, Building Star, din cauza acestui jeg uman: Dimoftache. Jegule, fiecare pasare pe limba ei piere! Vei crapa intr-o buna zi, luand cu tine pacatele facute! Si vei arde in iad!
15
0
Putred popor! Cacatul ala de procuror ia cu suspendare iar denuntatorul ia 6 ani... Halal justitie
25
2
Cum ma sa fii dovedit ca ai primit spaga si sa iei cu suspendare iar cel care a dat spaga sa fie inchis aici e veva putred.
22
1
Nu uitati ca a omorat un tanar pe trecerea de pietoni!
25
0
Pana acum il credeam doar un banal escroc, acum am convingerea ca este si dureros de prost.
38
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108