REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Alina Ceușan, complet nemachiată pe internet. Cum arată fosta concurentă de la Asia Express naturală

Alina Ceușan, complet nemachiată pe internet. Cum arată fosta concurentă de la Asia Express naturală

Replica API 2 martie 2021 | 00:00 1265

Alina Ceușan este una dintre cele mai urmărite dive din lumea mondenă și asta pentru că este non stop în legătură cu fanii de pe rețelele de socializare. Focoasă blondină își face toată viață publică în mediul online, lucru prin care fanii o pot cunoaște așa cum este ea mereu, nu doar când se află în lumina reflectoarelor. Astfel că acum, vedeta a apărut pe internet complet nemachiată. Iată cum arată fosta concurentă de la ”Asia Express” naturală.

Alina Ceușan este fără doar și poate una dintre tinerele mămici care a devenit un model pentru toate doamnele și domnișoarele care o urmăresc. Și asta pentru că la doar câteva luni de la naștere, blondina și-a revenit spectaculos. Ea făcând sport pe toată perioada sarcinii și imediat după. Însă, sunt și tinere care o apreciază pentru sfaturile pe care blondina le oferă în materie de haine, coafură ori machiaj, ea fiind mereu în pas cu modă și aflând imediat tot ce este nou.

Așa se face că, fosta concurentă de la ”Asia Express” nu ezită să apară pe Instagram în diferite ipostaze: fie unele incendiare, fie în rolul de mămică sau chiar nemachiată, oferind astfel lecții tinerelor care-și doresc să aibă un look ca al ei, căci în direct își aplică produsele de înfrumusețare.

O astfel că întâmplare a avut loc și în urmă cu câteva momente pe pagina Alinei de Instagram, acolo unde le-a demonstrat fetelor cum se pot machia rapid și natural. Însă, altceva a atras atenția.

Spre surprinderea tuturor, diva a apărut în fața tuturor mai naturală ca niciodată, fără strop de machiaj, exact așa cum este când se trezește dimineața. Așadar, urmăritorii ei au putut-o vedea pe fina lui Carmen Grebenișan așa cum doar soțul o vede. Fără fond de ten, rimel ori ruj.

De remarcat este faptul că timpul nu lasă nicio urmă pe chipul blondinei, căci ridurile lipsesc cu desăvârșire, însă micile imperfecțiuni există, dar pe care vloggerița le acoperă cu ajutorul micilor artificii făcute din pensulă.

După ce a mărturisit că își retușează puțin sprâncenele, făcându-le mai vizibile, ea fiind blondă, Alina Ceușan și-a dus la final întregul tutorial de machiaj, rezultatul fiind unul pe măsură, căci schimbarea este vizibilă, iar trăsăturile sale faciale au fost puse perfect în evidență de machiajul pe care și l-a aplicat, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu stiu cine e oparita asta dar chiar ne intereseaza ca e nemachiata?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108