REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

AMENZI DE MII DE LEI pentru opririle neregulamentare!

AMENZI DE MII DE LEI pentru opririle neregulamentare!

Replica API 14 martie 2019 | 00:00 283

Opririle și staționările efectuate neregulamentar pe principalele artere și bulevarde ale municipiului Constanța au fost sancționate de Poliția Locală. Zeci de amenzi în valoare de 17.585 lei au fost aplicate într-o singură zi.

Direcția Generală Poliția Locală își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează pentru respectarea normelor legale referitoare la siguranța și fluența rutieră.

Pe parcusul zilei de 12 martie a.c., polițiștii locali s-au confruntat cu o serie de nereguli constatate pe drumurile publice, dintre care reţin atenţia: opririle și staționările efectuate neregulamentar pe principalele artere și bulevarde ale municipiului Constanța (Bdul 1 Decembrie 1918, Bdul Alexandru Lăpușneanu, Bdul Tomis, Str. Traian, Bdul Ferdinand, Str. Soveja, Str. Dezrobirii, Str. Mircea cel Bătrân, Str. I.L Caragiale, Str.Unirii, Bdul Aurel Vlaicu, Strada I.G Duca, Str.Cumpenei, str.Liliacului, Bdul Mamaia etc).

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au constatat, în limita competențelor conferite de lege un număr de 95 încălcări ale legislației rutiere, cuantumul amenzilor contravenționale s-a ridicat la suma de 17.585 lei.

„Atragem atenția conducătorilor auto că amenzile nu sunt deloc de neglijat!

Conform Codului Rutier, oprirea neregulamentară este sancționată cu două sau trei puncte-amendă, adică 290 sau 435 de lei, plus două puncte de penalizare, în timp ce staționarea neregulamentară este sancționată cu patru/cinci puncte- amendă, adică 580 sau 725 de lei, plus trei puncte de penalizare.

Activități similare se vor derula în mod sistematic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor participanților la traficul rutier să adopte măsurile necesare pentru respectarea normelor privind circulația pe drumurile publice.

Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță în municipiul Constanța!”, au atras atenția reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat stiti sa cereti , locuri de parcare si plangeri penale ! Nu intelegeti ca trebuie demolat un cartier intreg ca sa intre toate masinile din oras , nu intelegeti ca sunteti mult prea multi cu masini in orasul asta ? Logica spune ca nu mai incap atatea masini in oras ! Lasati trotuarele libere , lasati copii sa respire aer curat , dobitocilor !
5
0
Plangeri la parchet si instante pana se blocheaza sistemul judiciar si poate o sa observe cineva ca analfabetii astia nu.pot sanctiona la codul rutier! Apropo domnilor gardieni locali nu mai invocati art.46si 47 din decizia iccj ca nu merge,cititi ce spune si 57!
2
2
Ce sa le ceri acestor analfabeti pusi de tzaranoiul cu fatza si freza de tractorist din Beidaud...?!? Daca ii ducea capul erau si ei medici , ingineri , magistrati, etc...
3
1
Mai bine va ocupati sa creeati locuri de parcare...asa de amendat e in stare oricine..
2
3
Furtul banilor de la bugetul de stat a generat in Romania o dictatura de jaf pe spinarea cetatenilor a unor escroci si borfasi care trebuie condamnati la ani grei de puscarie! Romania traieste din imprumuturi care depasesc limitele de rambursare plus dobanzi .Jaf si crima asupra cetatenilor !
4
0
suntem de rasul lumii , politia locala este de fapt o gasca de oameni fara nicio pregatire pusa de primarul vietii sa faca cat mai multi bani la bugetul primariei ... o sa ajungem atat de jos incat o sa fie greu sa mai revenim la normal in Constanta
6
3
Prin aplicarea amenzilor , bani ajung la bugetul local si national in cateva ore . Se pot observa indicatoare noi peste tot si prezenta politistilor locali si cei de la ministerul de interne mai prezenti ca niciodata Multa lume nu asociaza amenzile date cu nevoiea banilor la bugetul local si national . ESTE UN ORDIN SI SE VEDE .
6
2
Eram in Mangalia.Am parcat ca sa se dea jos din masina o gagica,si a aparut prostacul politist local in dreapta.M-a blocat,i-am spus ca tocmai pelcam,dar m-a amendat cu 300 de lei.L-am dat in judecata si i-am facut plingere la politia locala,dar normal ca nu o sa se faca nimic.In acelasi loc ,sau chiar in dreptul semnului parcare interzisa stau parcate zeci de masini,pe care nu le vede nimeni,normal.Muriti ba hotilor! Pe grataragiii dintre blocuri si tiganii analfabeti care conduc niste tigai care scot fum iarasi nu-i vede nimeni,normal..
8
1
Bai, suntde acord sa sanctioneze, dar sa fie aplicata legea pentru toti. Asta-i problema in Romania, legea si sanctiunile sunt doar pentru omul de rand. Am vazut spete cand localul a plecat cu coada intre picioare cand a primit un telefon sau era vreun smardoi umflat de steroizi. Asa ca sunt de acord cu sanctiunile, dar sa fie pentru toti.
14
1
cum rezolva cu maxi taxi?
3
0
sa parcam in parcarea de la casa alba. eu zic ca e cel mai bine.
6
0
Foarte bine. Arsi, cei ce nu respecta legea. FOARTE BINE
9
4
V-an gura de pandari analfabeti. Bai, nu mai ai loc de pandari. Daca vreun rrom il bate pe vreunu se fac ca ploua. Dar stau la panda sa te arda daca opresti 5 minute. Ce erau politisti bashinoshi, astia sunt net superior bashinoshi chit ca put de prosti ce sunt. Daca te iei mai tare de ei se kk pe ei. Niste sclaveti obositi. Oricum, la 5000-6000 de lei lunar, isi permit.
17
6
dl.primar si aparatul dv represiv! intelegeti ca sinteti in slujba cetateanului nu calare pe cetatean! apropo-vin alegerile.
13
7
parca primarul si cei din primarie urasc cetatenii, unde sa ne lasam masinile, faceti intai locuri de parcare. masina nu e un moft, sunt locuri unde nu exista transport in comun, mergem la serviciu, la piata. avem batrani, avem bolnavi pe care trebuie sa ii transportam la doctor, unii sunt handicapati nu pot merge, oprim la farmacie sa cautam medicamente. ne vaneaza politia ca pe ultimii infractori e f urat ce faceti. Factei locuri parcare, faceti locuri parcare si contra cost cu sume mai mari pe ora dar sa putem opri sa luam o paine in drum spre casa sau ne ne ducem bunicii la doctor.
18
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108