REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Anamaria și Reghecampf, luptă dură pentru avere

Anamaria și Reghecampf, luptă dură pentru avere

Replica API 21 februarie 2022 | 10:44 827

Procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) a avut deja primul termen, dar războiul mediatic dintre cei doi este deja în floare.

Agentul FIFA a apărut în spațiul public și a spus că Reghecampf nu a câștigat așa mulți bani în cariera de antrenor și că de fapt averea familiei se bazează mai mult pe moștenirea lăsată de regretata Ionel Prodan.

Antrenorul Universității Craiova, care a explicat și de ce a ales-o pe Corina Caciuc pentru a-și reface viața, nu este de acord cu acuzațiile lansate de ex-soția sa și spune că poate dovedi oricând cu acte proveniența banilor câștigați din fotbal, mai ales în zona arabă.

”Ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, la ce ai făcut tu. Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu lucrurile cum trebuie în relația cu mine și eu am greșit mereu? Pentru mine este egală cu zero. O respect doar pentru că este mama lui Bebe.

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Dacă îmi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, din piele de crocodil, nu spuneam niciodată nu”, a spus Reghecampf.

Reghecampf, despre Anamaria Prodan: ”E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât”

Oficialul oltenilor, care a comentat și episodul din 2019, când Anamaria Prodan i-a dat un pumn în față lui Alexa, a mai spus că Anamaria a ajuns să vorbească foarte urât despre el și se teme că acest scandal îl va afecta cel mai mult pe copilul lor, Laurențiu Reghecampf jr.

”Ea poate să declare ce vrea, dar nu poate spune că ea a adus bani. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Zice că ’sunt banii mamei’. Pe bune?! Era Ionela șeicul de la Al Wahda sau Al Hilal?

Eu i-am cumpărat absolut tot. Pot spune răspicat. Am și facturile. E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât și face lucruri care îi vor dăuna lui Bebe”, a mai spus Reghecampf la podcastul lui Cătălin Măruță, scrie digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reghencancy si REGHEDRACY
0
0
e ce mai ieftina bautura!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272