REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Andreea Bălan radiază după divorț! Unde se răsfață și cum a fost surprinsă de paparazzii

Andreea Bălan radiază după divorț! Unde se răsfață și cum a fost surprinsă de paparazzii

Replica API 14 martie 2022 | 19:22 639

Viața merge înainte după divorț. După separarea oficială de George Burcea, Andreea Bălan își vede de carieră, de rolul de mamă, dar nu se neglijează nici pe ea, ca femeie. Fotoreporterii Click! au surprins-o de curând pe Andreea în oraș, la volanul superbului ei Range Rover. Solista a avut parte de 3 ore de răsfăț.

Andreea Bălan

Andreea Bălan și actorul George Burcea s-au despărțit de aproape doi ani, însă abia recent s-a pronunțat divorțul dintre cei doi. În doi ani, rănile s-au vindecat, însă orgoliile încă fac să iasă scântei între cei doi foști parteneri, pe care nu îi mai leagă decât statutul de părinți. Și, în timp ce actorul își vede de relația cu Viviana Sposub, Andreea pare că se simte bine cu statutul de femeie singură.

Fotoreporterii au surprins-o prin oraș, la volanul unei "bijuterii" pe 4 roți, care costă aproximativ 100.000 de euro. Solista s-a răsfățat timp de 3 ore la un salon de înfrumusețare din zona Dorobanți, de unde a ieșit cu zâmbetul pe buze, semn că a avut parte de relaxare. Îmbrăcată casual, cu pantaloni gri, bluză albă și un palton purtat nonșalant, pe umeri, Andreea ne arată că statutul de femeie liberă o prinde de minune, mai ales că acum este „singură” și în acte, scrie click.ro.

Care este relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, în prezent

Cât despre relația cu fostul ei soț, unele informații apărute în presă arată că cei doi nu își mai vorbesc deloc, nici măcar de dragul fetițelor lor, chiar dacă au primit custodie comună. Această decizie a judecătorilor ar fi deranjat-o pe Andreea, care este de asemenea nemulțumită că instanța a decis ca George Burcea să plătească pensia alimentară începând din momentul deciziei, nu și retroactiv.

Andreea Bălan se folosește însă în prezent de toate armele pentru a primi din partea judecătorilor verdictul pe care și-l dorește, astfel că va depune apel împotriva deciziilor anterior menționate. Dintre motivele expuse de artistă în acest sens fac parte episoadele în care fostul ei soț a instigat la violență împotriva femeilor, dar și problemele acestuia cu consumul de substanțe interzise.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adica tutele astea merg cu paparazii dupa ele ?la volanul unei bijuterii pe 4 roti care costa 100mii .vai de capul vostru de tonti .
2
0
SOLYSTA CYOKYSTA
2
0
Balanco, barbato, dominanto,.... tot singura esti. Cine sta cu tine ?!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272