REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Andreea Tonciu șterge pe jos cu divele din showbiz: „Vă dau clasă din orice poziție“

Andreea Tonciu șterge pe jos cu divele din showbiz: „Vă dau clasă din orice poziție“

A.F. 14 martie 2024 | 00:00 427

Andreea Tonciu nu s-a mai putut abține și a vorbit fără niciun fel de filtru despre divele din showbiz-ul românesc. Ce a spus bruneta pe rețelele de socializare?

Andreea Tonciu sterge pe jos cu divele din showbiz: „Va dau clasa din orice pozitie“Andreea Tonciu

Toată lumea știe deja că Andreea Tonciu nu are niciun fel de filtru și că nu se ferește să spună direct ceea ce gândește. Nici de această dată vedeta nu a dezamăgit. Andreea a spus deschis tot ceea ce crede despre divele din showbiz-ul românesc.

Vedeta a transmis un mesaj controversat la adresa femeilor, asumându-și că ar putea să stârnească foarte multe reacții negative. Andreea Tonciu a pus punctul pe i, în felul ei caracteristic care a făcut-o celebră, cu privire la femeile care își editează pozele de pe rețelele de socializare.

Ce a scris Andreea Tonciu

Vedeta le-a transmis să nu se mai chinuie din acest punct de vedere, căci ea poate să le ”dea clasă din orice poziție”. Andreea Tonciu a fost mereu sinceră în ceea ce o privește, iar acest lucru s-a întâmplat și de această dată. Vedeta nu ezită să spună exact ceea ce crede, fără să îi fie teamă de reacțiile oamenilor.

„Vă dau clasă din orice poziție. Nu vă mai chinuiți, căci și cu machiaj, haine și face up sunteti de c****”, a scris Andreea Tonciu, pe Instagram, potrivit romaniatv.net.

Vedeta TV a recunoscut cu onestitate faptul că toate pozele pe care le publică pe rețelele de socializare sunt editate, astfel încât ea să arate mai bine. Andreea se numără printre cele mai sincere vedeta din industria românească. De altfel, tocmai faptul că nu are niciun filtru și spune lucrurile exact așa cum le simte i-a asigurat longevitatea în industrie. De curând, aceasta a fost invitată la podcastul lui Jorge, unde a vorbit despre mai multe subiecte sensibile din viața ei.

„Mă editez în toate pozele, apropo! Joac-o p-asta! Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele și mă editez. La corp nu știu, o pun pe soră-mea. „Ia, trimite. Eu îmi fac fața, tu corpul. Instagramul este în Instagram, care e problema? Sunt singura? Și vezi că eu ți-am recunoscut în fața întregii națiuni. Sunt altele care nu recunosc. Dar eu recunosc: îmi pun Face Up mult. Am fost la Survivor acum doi ani. Le-am spus îmi dați mie poza să o fac frumos și după aia o puneți. Eu recunosc că mi-am pus filtre și la story-uri”, a zis Andreea Tonciu în podcast-ul lui Jorge, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar hidosenia asta? Bai ciuma, tu si cu filtre tot hidoasa esti? Pricepi? Ne faci sa vomitam!
2
0
Rog din noi operație la nas ca nu rasufla bine,irinel de la azil și margelatu sa desfunde
2
0
Da este adevarat......o sugeeee mai bine, este cea mai curvaaaaa , este de departe cea mai p*****a , a avut nasul cel mai mare dintre toaate maimutele !!!!!
2
0
tu dai clasa sau nasul tau operat .....La ce mahala aveai inainte de ati oera nasul care-ti ajungea in gura ....
3
0
Alta zdreanta
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272