REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.7° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Andronescu: Preşedintele PSD trebuie să facă un pas în spate

Andronescu: Preşedintele PSD trebuie să facă un pas în spate

Replica API 15 august 2018 | 03:28 407

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu i-a solicitat, marţi, liderului formaţiunii, Liviu Dragnea, să facă un pas în spate "pentru binele României şi al PSD", precizând că partidul trebuie să vină în cel mai scurt timp "cu un prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti", notează Agerpres.

"Este momentul să ne trezim şi să luăm în serios responsabilitatea majoră pe care ne-a încredinţat-o poporul: să guvernăm ţara. Dar, pentru a atinge acest obiectiv, noi, cei din PSD, trebuie să facem urgent două lucruri: 1. Să venim în cel mai scurt timp cu un prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti şi să guvernăm ţara, iar partidul are suficienţi specialişti pentru un asemenea guvern. 2. Pentru binele României şi pentru binele PSD, preşedintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate şi maturitate şi să facă un act de mare curaj şi demnitate politică şi să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le ştim cu toţii şi nu le voi expune acum. Dacă lucrurile acestea nu se vor întâmpla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru, iar în locul unui guvern PSD de profesionişti, pe care am putea să îl avem, ne vom trezi iar cu un guvern de amatori, cum am mai avut, iar ţara, în an de Centenar, se va duce şi ea înspre prăpastie, spre disperarea noastră şi bucuria multora care nu ne vor puternici, uniţi şi consolidaţi în slujba României", afirmă Andronescu, marţi, într-o postare pe Facebook.

Senatorul PSD îşi motivează apelul către colegii săi social-democraţi de "ceea ce se întâmplă în acest moment în PSD şi în ţară".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vede ca nu prea ai trecut pe la scoala. Stai al dracului de prost cu gramatica limbii romane.
1
0
cinei mai mare intre kkati nu este interesant
0
0
Din numeroasele gasti nenorocite care au condus destinele acestei tari pana acum,faci si tu parte si nu tieai facut,mea culpa" sunt cu totul deacod ca tara nu e condusa pe un drum bun,dar pentru asta e nevoie si de bun simt,sa plece toata clasa politica aflata in acest moment,atat la putere cat si in opozitie,incepand cu presedintele si terminand cu ultimul deputat.Nu are alta mentalitate decat furtul si inbogatirea,indiferent cum.Dativa toti demisia si lasati alti oameni de buna credinta,nui mai marginalizati pe cei corecti si sunt inca destui,voi ati furat destul,macar acum sa va vina minte
0
0
doamna care o felicita pa androneasca este o javra ordinara nici nu isi da numele o jigodie.
5
5
Daca ar pleca Dragnea si Dancila,in locul lor fiind alesi altii dar buni,Iohannis ar face spume ca stingatorul,ca nu ar mai avea subiectul zilnic de mestecat. Da,poate sa vina si guvernul Papei de la Vatican,daca nu e ,,guvernul meu'',tot nu ar fi bine. Astia l-ar face si pe Papa penal,i-ar face dosar ca a dat spaga lui Dumnezeu. Ei fascistii sunt constienti ca prin vot nu au sanse,deci vor ocuparea tarii prin forta si se pisa pe starea poporului.
7
2
Felicitari d-na, pentru verticalitate, demnitate si onoare ! Dragnea nu are asa ceva, el este dictator, este DIABOLIC, este scorpion. Dezbina partidul !
11
10
"D-na Cati,nu fac pasi in spate,n-am constiinta,demnitate??ce-i aia?despre curaj nu mai amintiti,doar s-a vazut ca sunt o pizda fricoasa din teleorman,n-am tupeu decat la ghitzatv,latrinele prietenilor nostrii si din spatele garzii mele pretoriene.Mai degraba fac ca prietenul meu Erdogan si inaintasii pe care-i admir adica tovarasii Mao-tze,Kim-yong-il,Stalin si Hitler ale caror metode as dori sa le implementez si in teleormanistanul de 1000 de ani.Toti astia erau baietzi saraci de la sate ca si mine si uite cum au ramas in istorie!Muie mie!Muie Psd!''
8
8
Sa vezi ce frumos o sa te imbalsamez de-o sa pari vie!
10
4
Eu nu stiu cum mai pot aceste domnitze pesedizde cam inrosite de cat slogan muiit si-au lins pe buze,nu stiu cum pot ele sa mai umble asa in public si sa spuna ca se ocupa de partid.Baaa fetili ,,rosietice,, la scufitza si pi..d...itza vedeti ba fetili ca va cunoaste mapamondul dupa slogan si va intreaba la ,,briuxeles,, cat aveti tarifu'!
4
3
SA FII CORVETE LA VARSTA ASTA.
8
5
D-na Kati iti amintim ca iubim tradarea dar nu ii iubim pe tradatori asa ca daca Ponta crezi ca o sa te numeasca prim ministru, ministru sau candidat la alegerile prezidentiale te inseli amarnic .De asemenea provoci multi oameni sa se intrebe de ce unii urmariti penal dintr-o data devin curati ca lacrima ponta ,sica mandolina,buldogu,chiar matale cand altii infunda puscaria in aceleasi dosare ? Probabil esti in transa dupa procedura de mindfulness de aseara a lui madame Ciolos sau o fi caldura, sau o fi apelul lui ciolanis, sau mai stiu eu ce...sfori te manuiesc .
17
4
Duoamna cati,sunteti garantata vanghelie.Tot ce spuneti parca e prostia din tartacutza ,,care este pe persoana fizica,,!!! Vedeti,duoamna cati ca livulika e nervos,a primit muie grasa din afara tarii si e posibil sa va dea si dumneavoastra muiepesede la pachet.
3
9
Sper ca PSD sa o sustina pe Vasilica prim ministru. Sper ca Liviu Dragnea sa conduca PSD si Camera Deputatilor si din puscarie. Sper ca Romania sa fie scoasa din UE si sa fie obligata sa dea banii inapoi. Si mai sper ca propaganda comunista sa prezinte partidul unic drept cea mai luminoasa opera de arta.
8
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272