REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Antoniadis APRECIAZĂ implicarea lui Stelian Ion în reabilitarea Teatului Elpis

Antoniadis APRECIAZĂ implicarea lui Stelian Ion în reabilitarea Teatului Elpis

Replica API 23 august 2020 | 15:23 1395

Președintele comunității elene „Elpis” Constanța, Anton-Traian Antoniadis, candidat al Uniunii Elene din România pentru funcția de primar al Municipiului Constanța, a făcut câteva aprecieri față de declarațiile de duminică, 23 august, ale contracandidatului Alianței USR – PLUS, Stelian-Cristian Ion, legate de teatrul Elpis.

„Domnul candidat Stelian-Cristian Ion a vorbit astăzi despre acordarea, în mandatul administrativ 2020 – 2024, unei atenții deosebite pentru teatrul Elpis, administrat de comunitatea elenă din Constanța, pe care cu onoare și responsabilitate o reprezint și o conduc. De asemenea, a vorbit și despre consolidarea malului din dreptul respectivului teatru și a bisericii Metamorphosis. Amintesc că despre erodarea îngrijorătoare a malului trag semnale publice de alarmă de mai bine de două luni, restaurarea fiind un obiectiv primordial atât în programul meu electoral, cât și o urgență pentru orașul Constanța, în general, întrucât vorbim de clădiri monumente istorice pe care riscăm să le pierdem. Prin declarațiile de astăzi ale domnului Stelian-Cristian Ion, salut faptul că semnalele de alarmă trase de comunitatea elenă din Constanța au avut ecou. De asemenea, ne așteptăm ca declarațiile domnului candidat să nu fie doar de natură electorală și, după 27 septembrie, așteptăm consilierii locali municipali ai USR-PLUS să se zbată, alături de consilierii locali municipali ai Uniunii Elene din România, pentru aceste obiective ale comunității elene din Constanța și ale Constanței.

Malul din dreptul teatrului Elpis și al bisericii Metamorphosis s-a erodat atât de mult în ultimii ani, încât în unele zone mai există o distanță de doar 9 cm. În acest context, comunitatea elenă Elpis Constanța a comandat, din fonduri proprii și donații, un studiu de fezabilitate, în valoare de 25.000 de euro. Concluzia acestui studiu nu mai lasă loc de dispute politice: lucrările de consolidare trebuie demarate URGENT!” a declarat Anton Antoniadis.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hahahahahahah
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108