REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Anunț de la Primăria Constanța: noi locuri de parcare!

Anunț de la Primăria Constanța: noi locuri de parcare!

Replica API 29 august 2019 | 01:09 481

Primăria Municipiului Constanța a anunțat că, prin S.C. Confort Urban, a amenajat 60 de locuri de parcare destinate riveranilor pe strada Cutezătorilor, în cartierul Inel II.

De asemenea, echipele municipalității lucrează în această perioadă la amenajarea unor noi parcări pe strada Plantelor bl. IS4. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare. Conform graficului de lucru, angajații SC Confort Urban SRL reabilitează în această săptămână trotuarele pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pe strada Tudor Vladimirescu, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, pe strada Mihai Viteazu, între strada Traian și bulevardul Ferdinand și pe strada Mircea cel Bătrân, între strada Ștefan cel Mare și bulevardul Mamaia. ”Primăria Municipiului Constanța face, din nou, un apel către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor”, potrivit reprezentanților Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat doar CA COnstantenii nu stiu sa parcheze!
0
0
Se misca foarte bine Primaria cu noile locuri de parcare, se gandesc la noi cetatenii Constantei. Doresc Primariei sa o tina in continuare cu amenajarile parcarilor din Constanta si nu numai.
0
2
Bai postaci bolnavi si trepanati cum pute ti debita asa ceva eu locuiesc acolo si pina scum nu a fost nimic amenajat acolo era numai praf si boscheti parcarea este noua si chiar foarte bine luminata noaptea este un gest de normalitate si civilazatie din partea primariei.La mai multe astfel de parcari ca oamenii au nevoie de ele.
0
2
parcarile nu sunt noi ,doar revopsite
7
1
In principiu, parcarea amenajata arata bine, este luminata si are mult mai multe locuri decat cea de dinainte. Insa trebuie numerotate, alocate si apoi trebuie date amenzi soferilor care parcheaza pe trotuarele invecinate sau in locurile pentru persoanele cu dizabilitati fara a avea certificat corespunzator.
4
1
Noi locuri,? Nu! Sunt aceleasi! Insa vopsite amai marcate ca sa puteti lua bani pe ele! Mancati cacat! Fatalau ju a facut niciun loc de parcare in Ct! Doar a plantat stalpisori! Vin ele alegerile! Va platim noi factura atunci, putorilor! Hotilor!
9
3
Nu stalpisori,Eschibaba fatalau
8
1
Foarte bine. Sunt necesare cat mai multe.
5
2
fagadau reales la constanta
1
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272