REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Arafat: Vaccinarea împotriva Covid-19 nu va fi obligatorie. A fost și rămâne voluntară

Arafat: Vaccinarea împotriva Covid-19 nu va fi obligatorie. A fost și rămâne voluntară

Replica API 16 februarie 2021 | 17:35 1478

Șeful DSU, Raed Arafat, susține că discuțiile de la Ministerul Sănătății privitoare la obligativitatea vaccinării nu privesc campania de vaccinare împotriva Covid-19. Arafat arată că vaccinarea împotriva Covid-19 a fost și va rămâne voluntară.

Raed Arafat

”Este o discuție lungă și este legitim ca Ministerul Sănătății să se gândească la politici de sănătate publică. Trebuie să clarificăm în mod clar: pentru Covid-19 nu este nimeni care să spună că vaccinarea va fi obligatorie. Vaccinarea împotriva Covid-19 este și va fi voluntară. Există campanii extrem de agresive împotriva vaccinării, iar aceste campanii nu fac altceva decât să îndepărteze momentul în care vom putea ridica toate restricțiile și vom putea reveni la normal”, a spus Raed Arafat, la Antena 3, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HAI SICTIR
0
0
sa te misti liber prin Europa va trebui sa arati si documente de vaccinare anticovid19. In curand va fi la fel si daca brei sa te misti liber prin tara din localitatea de domiciliu in alte localitati. Si daca nici asa nu se vor vaccina suficienti va fi obligatoriu pentru angajati ca sa intre in sediul firmei. Apoi te vei legitima in fata paznicilor de la intrarea in mall alimentara etc. N ai vaccin o sa stai in casa si o sa te plimbi singura prin oras. Dar nu se va da lege care sa te oblige.
3
0
mai arahat nu numai ca nu este obligatorie dar nici macar pentru cei dornici nu este posibila,ia incearca sa te programezi la vaginare,trebuie fix sa prinzi conjunctia umbrii lunii pe calota polului nord cu meridianul greenwechi sa ai ganduri pioase si de multumire catre rahat cu mot de case hot si mult noroc si doar asa ai avea o sansa sa te programezi la sfantul asteapta,dar sa aiba si oamenii aia vaccin
2
0
O zice de parca ne face noua vreun favor. Mars la tine lepra ce esti crezi ca o mai duceai mult daca spuneai ca e obligatorie mizeria aia de vaccin?
6
0
nu sunt obligatorii , da esti amenintat ca esti dat afara daca nu il faci. Mars. Trebuia sa fie dat afar de cand s-a intamplat ce s-a intamplat la colectiv.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272