REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

”Artileria grea” pe care Gigi Becali o scoate la luptă pentru a stopa Steaua! Vedetele trimise la FCSB 2

”Artileria grea” pe care Gigi Becali o scoate la luptă pentru a stopa Steaua! Vedetele trimise la FCSB 2

Replica API 12 februarie 2021 | 00:00 1540

Gigi Becali (62 de ani) a decis ca echipa a doua a clubului, cea pregătită de Bogdan Vintilă, să primească ”întăriri” din partea ”greilor” de la FCSB. Milionarul din Pipera a pregătit deja ”artileria grea” pe care o va pune la bătaie pentru a stopa parcursul celor de la Steaua în demersul lor de a promova în Liga 2.

Finanțatorul roș-albaștrilor a spus că nu vrea să nominalizeze de acum vedetele care vor fi trimise pentru un meci la Liga 3, dar în spațiul public a fost deja publicat lotul.

Ei bine, pe lista jucătorilor eligibili pentru FCSB 2 nu se regăsesc vedete precum Florin Tănase, Olimpiu Moruțan, Darius Olaru sau Florinel Coman. În schimb, ar avea drept de joc Soiledis, Nedelcu, Filip, Oaidă, Buziuc, Simion, Octavian Popescu și Ante Vukusic, ”nume grele” de la prima echipă a liderului din Liga 1.

Jucătorii de la FCSB care ar avea drept de joc și la FCSB 2

Iată jucătorii din lotul celor de la FCSB, care ar avea drept de joc pentru ambele formații, potrivit celor de la AS47.

Portari: Mihai Udrea, Ștefan Târnovanu, Toma Niga

Fundași: Aristidis Soiledis, Alexandru Pantea, Christian Tand, Marian Botezatu

Mijlocași: Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Răzvan Oaidă, Adrian Șut, Gabriel Simion, Robert Ion, Andrei Pandele, Laurențiu Ardelean, Tudor Moldovan, Ciprian Timiș

Atacanți: Alexandru Buziuc, Andrei Istrate, Octavian Popescu, Gabriel Fulga, Rareș Trif, Andreas Chirițoiu, Robert Tudor, Ante Vukusic.

E oficial: FCSB vrea să stopeze CSA Steaua! ”Să dăm o replică pe măsură milionarilor bugetari!”

Managerul general al bucureștenilor a vorbit pentru prima dată despre faptul că FCSB vrea să împiedice pe CSA Steaua să promoveze în Liga 2.

”În perspectiva luptei pentru titlu, să ai ciclu de pregătire săptămânal înaintea debutului în play-off și între jocurile 7 și 8 e mult mai bine decât să joci la 3 zile în două competiții. Oare e nevoie să adaug și că finala Cupei se joacă înainte de ultima etapă a sezonului competițional, etapă care se poate juca cu titlul pe masă?

Sau că suntem hotărâți să dăm o replică pe măsură milionarilor bugetari din Liga a 3 a?”, a spus MM Stoica, într-o postare pe care a publicat-o pe contul lui de Facebook.

După prima parte a sezonului, CSA Steaua conduce Seria IV din Liga 3, cu 26 de puncte, și este urmată la doar două puncte de FCSB 2.

De partea cealaltă, echipa patronată de Gigi Becali este pe prima poziție în Liga 1, cu 48 de puncte, cu unul mai mult decât ocupanta locului secund, CFR Cluj.

Gigi Becali, mesaj pentru CSA Steaua: ”Hai să-i lăsăm să fiarbă!”

Gigi Becali, care reclamă faptul că CSA Steaua are un buget foarte mare de la stat, este convins că CSA Steaua nu va promova la finalul acestui sezon.

“Echipa asta a lui Talpan, că el e părintele spiritual, mănâncă banii de la stat. Dar nu o să le meargă așa la infinit. Oricum, stați liniștiti că vor mai sta încă un an în Liga 3, deoarece nu vor trece de echipa noastră a doua.

Voi trimite artileria grea la meciul cu ei. Și uite cum vor mai pierde încă un an. Am auzit că deja încep să se intereseze pe la ăștia de pe lângă mine pe cine oare am eu de gând să îi trimit de la prima echipă să joace împotriva lor.

Voi, din presa, nu ați auzit? Dar nu le spun de pe acum și să nu le spuneți nici voi. Hai să îi lasam să fiarbă în continuare. Îi las să se gândească că o să vină peste ei artileria grea!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro Sport, citat de digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oile fcsb,,,ce treaba mai au cu Steaua din Ghencea,,,nici una ! Nea Gigi a cumparat 25 de jucatori de la Piturca si-atat,,,ei au devenit conform legii fc fcsb,,,
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272