REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Au dispărut toate coşurile de gunoi de pe o stradă principală din Constanţa!

Au dispărut toate coşurile de gunoi de pe o stradă principală din Constanţa!

Replica API 8 mai 2018 | 23:53 632

În Constanţa, hoţii fură tot ...ce le pică în mână! Nu contează că este vorba despre o bicicletă lăsată în faţa unui magazin, până când proprietarul îşi făcea cumpărăturile, de cărucioare din scările de bloc sau de ...coşuri de gunoi.

În noaptea de duminică spre luni, 6 spre 7 mai a.c., de exemplu, indivizi certaţi cu ...corectitudinea şi curăţenia, cel mai probabil, au pus ochii (şi mâinile!) pe coşurile de gunoi de pe strada Ştefan cel Mare. Şi le-au furat aproape pe toate, cel mai probabil pentru a încerca să le valorifice la vreun centru de colectare a fierului vechi.

Şi aşa nu sunt destule coşuri de gunoi în municipiul Constanţa, fiind străzi, chiar şi principale, unde nu găseşti o pubelă pe distanţe considerabile, dispar şi puţinele care sunt împrăştiate prin oraş!

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
le au oameni lui palaz intr-o curte pe caragiale.am patricipat si eu la stringerea acestora.posibil sa se vrea altele de o firma agreata de palaz.omul a dat banul nu ii problema 50 ron pt o juma de noapte nu ii de colo.
1
0
Trebuiau lasate cele de plastic, fierul le face cu ochiul magnetilor...
2
0
Serios? Si cosurile de gunoi de plastic din cartierul Baba Novac cum au disparut de mult timp?
1
0
Cosurile de gunoi au fost furate din ordinul dat de Mazare, sa se stearga urmele unui contract dubios semnat de el. Si in plus, din cosuri a fost colectata si o ultima spaga cuvenita, ce era restanta!
1
0
Metal dinbtrei litere : fer
3
1
Faceti ceva urgent pana nu devine o bomba sociala
4
0
Aia care ar fi trebuit sa puna cosuri de gunoi in oras s-au reprofilat. Acum masacreaza cainii orasului. Fiti multumiti constanteni! Voi iubiti hingherii si hotii si tigania! De ce va deranjeaza prezenta gunoiului cand gunoi este tot orasul?
8
2
Din pacate, Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui.
12
1
Nu e politie ... se inmultesc hotii ,dealerii, drogatii,pestii . De acolo boala se agraveaza si ajungem in situatia data.
9
1
le-au luat magnetii... magnetii aia, stii? magnetii ma! cum ma, tu nu stii care sunt magnetii? se va introduce definitia si in dex. magnet egal om -de-care se lipeste fierul vechi, din vagoanele cfr aflate-n mers, prin gara palas, triaj, port
5
0
Le-au luat drogatii.
5
0
Popor de tigani smardoi cocalari batausi betivi si hoti
10
2
Si nu era nici o camera de luat vederi instalata si functionala care sa filmeze? Firmele private cu vitrine catre strada nu au inregistrat nimic in sistemele lor de monitorizare?
9
0
Constanta , nu mai are de mult aerul boem de altadata , crema era in arhitectura superba si diferita a caselor , a oamenilor aristocrati interbelici...
10
0
pai hai sa se faca o licitatie cu ocazia asta la primaria constanta , prin care vor cumpara 15-20 cosuri de gunoi cu vreo 25mil euro ...ca se poarta
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108