REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Avertismentul ignorat de Anamaria Prodan. Ce i-a spus mama sa despre căsătoria cu Laurențiu Reghecampf

Avertismentul ignorat de Anamaria Prodan. Ce i-a spus mama sa despre căsătoria cu Laurențiu Reghecampf

Virgil STOIAN 10 octombrie 2022 | 00:00 730

 Ionela Prodan i-ar fi atras atenția fiicei sale, Anamaria, că Laurențiu Reghecampf ar fi dorit să o ia de soție doar pentru numele ei. Afirmația a fost făcută de partenerul de viață al regretatei cântărețe de muzică populară, Toni Antohi. Acesta a decis să rupă tăcerea și să vorbească după scandalul în care cei doi au fost implicați, săptămânile trecute.

 

Toni Antohi, soțul regretatei cântărețe de muzică populară Ionela Prodan, susține că aceasta ar fi avertizat-o pe Anamaria Prodan în legătură cu Laurențiu Reghecampf. El a făcut public avertismentul pe care fosta cântăreață l-a dat fiicei sale în condițiile în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt protagoniștii unuia dintre cele mai urâte divorțuri cu scandal din showbiz-ul românesc.

Toni Antohi susține că Ioana Prodan nu l-ar fi plăcut pe Laurențiu Reghecampf  și i-ar fi transmis fiicei că acesta a luat-o de nevastă doar pentru că era cine era. Adică fiica Ionelei Prodan.

„Când vine vorba de Laurențiu Reghecampf, Anamaria a primit sfatul, și vă divulg un mare secret, de la Ionela. Ionela i-a spus ei: atenție, el nu e ceea ce pare. Ionela i-a spus așa Anamariei: El vrea să se căsătorească cu tine – sau, că nu mai știu exact, erau deja căsătoriți – deci i-a zis că s-a căsătorit cu tine pentru că te chemă Anamaria și ești fiica Ionelei Prodan, pentru nume”, a spus Toni Antohi, conform Fanatik.

Divorț cu scandal și bătaie în stradă

Fostul soț al Ionelei Prodan susține că evenimentele din ultima perioadă i-ar fi dat dreptate cântăreței. Cei doi se află într-un proces de divorț presărat cu scandaluri, ținute prin intermediul presei, și chiar cu bătăi la propriu.

„Iar comportamentul lui din ultima vreme demonstrează că așa a fost, că Ionela a avut dreptate”, a spus Toni Antohi, pentru Fanatik.

În urmă cu câteva săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut la propriu, în plină stradă, la Snagov. Cei doi au ajuns la Poliție, unde s-au deschis două dosare penale și s-au emis două ordine temporare de restricție.

Judecătoria Buftea a decis luni, 3 octombrie, că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai au voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri unul de celălalt. De asemenea, prin decizia magistratului care a aprobat ordinele de protecție în dosarul întocmit după ce cei doi s-au bătut în plină stradă, ambilor li se interzice să contacteze cealaltă parte implicată, telefonic sau prin orice alt mijloc. În plus, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov a declanșat o anchetă după ce fiul celor doi, Laurențiu jr, 14 ani, a văzut incidentul violent în care au fost implicați părinții săi, conform evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi colo, dar cine era, pana la urma, Ionela Prodan?! O cantareata mediocra (canta din gat, oribil), mult sub adevaratele valori alr folclorului nostru. Ce nume, ce faima?! Aiurea! Reghe a fost slab, s-a lasat prins...Mare greseala!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272