REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Aveți grijă cum parcați! Poliția Locală Constanța îi amendează drastic pe cei care nu respectă legea!

Aveți grijă cum parcați! Poliția Locală Constanța îi amendează drastic pe cei care nu respectă legea!

Replica API 20 decembrie 2018 | 23:24 415

Marți, 18 decembrie a.c., lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 265 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 49.727 lei. Dintre acestea, 96 de sancțiuni au fost privind încălcări ale legislației rutiere, în special pentru opriri/staționări efectuate neregulamentar pe arterele intens circulate din municipiul Constanța.

De asemenea au fost aplicate 19 abateri pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale, 21 de abateri de la normele de conviețuire socială, ordine și liniște publică, 61 sancțiuni pentru lipsa titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, 51 sancțiuni pentru ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost efectuată plata și 12 contravenții pentru consumul unor produse din tutun într-o unitate sanitară de tip spital, locație în care fumatul este interzis prin lege.

Activități similare se vor desfășura zilnic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea de drept a constănțenilor, Direcția Generală Poliția Locală Constanța solicită cetățenilor să semnaleze faptele de natură antisocială la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba unde sunt locurile de parcare? Vin de la douazeci de km cu masina si nu am unde parca. Peste tot piloni si interdictii. Nu e oras, e capcana pentru soferi.
2
0
instruitii pe aia de la politia locala, ca am parcat si ma pregateam sa trimit sms si o fatuca ma cauta la numar sa ma amendeze, poate sa astepte 10 secunde sa trimit mesaj sau sunt asa grabite la amenzi?
2
0
La romani poti da 100000 de avertismente ca tot degeaba, in primul rand cum poti verifica persoana in cauza daca a mai primit avertisment de la agent!In Romania cersim avertisment ptr ca suntem civilizati in UE te sanctioneaza de te aduc cu picioarele pe pamant si asa te si civilizeaza la noi alta sansa nu exista !
1
1
Veniti si pe str.Renasterii sa vedeti ce dezastru este cu masinile.Turcafletul Memis Baiazid va inpiedica?Dovediti contrariul.
0
0
Parcati voi unde trebuie
0
1
Oameni cu doua fete, pe de o parte desfiinteaza locurile de parcare - vezi Tomis 3 City Mall - pe de alta parte te amendeaza. Mergeti la gara sau in fata la Dacia si City, plin de taxiuri parcate aiurea. Nu se ia nimeni de ei.
2
0
Felicitari Politia Locala, bunul simt al locuitorilor numai exista de mult , unii arunca gunoiu la colt de strdada , altii scuipa seminte prin parcuri , parcheaza fiecare cum vrea , cuneva trebuie sa ia atitudine.
3
1
Besedeul are nevoie de bani. Feriti-va buzunarele, deci...
1
2
Multi dintre conlocuitorii mei constanteni s-au obisnuit sa se comporte fara bun simt, necivilizat in spatiul public si nu inteleg de avertisment. Asta pentru ca nu exista lege si ordine ca la carte. Adica in Singapore cetatenii nu au curajul sa arunce guma de mestecat pe jos si la noi fiecare face ce vrea. Trebuie arsi la buzunar cu prima ocazie pentru ca scuza cu necunoasterea legii nu e valabila in secolul XXI cand stai pe net la telefon toata ziua. Este o datorie cetateneasca sa-ti cunosti drepturile dar si obligatiile conform legilor in vigoare.
6
3
In atentia primarului si a Dl.Dogaru, sanctiunile se aplica in mod gradual, exista in lege si o prima sanctiune avertismentul nu trecem direct la sanctiunea pecuniara si aplicam maximul amenzii ca am venit la sesizare. Hotararile CL nu sunt mai presus de lege si nu aplicata ca avem nevoie de fonduri sa organizam niste paranghelii. Atentie tovarasi!!!!!!
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108