REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Balerină de la Teatrul Oleg Danovski, ŢINTA HOŢILOR! A rămas fără acte şi nu mai poate pleca în turneu în Germania

Balerină de la Teatrul Oleg Danovski, ŢINTA HOŢILOR! A rămas fără acte şi nu mai poate pleca în turneu în Germania

Replica API 6 decembrie 2018 | 01:37 647

Compania de Balet a Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski a anunţat, zilele trecute, că va pleca vineri, 07 decembrie 2018, în tradiţionalul turneu de iarnă din Germania organizat în perioada 07.12 – 19.12.2018. Turneul se organizează de mai bine de 37 de ani, iar anul acesta cuprinde trei titluri: „Romeo şi Julieta” şi „Crăiasa Zăpezii” ambele avându-l coregraf pe Horaţiu Cherecheş, şi „Lacul Lebedelor”, în coregrafia lui Mihai Babuska.

Din păcate, turneul este umbrit de un incident anunţat chiar de către Horaţiu Cherecheş pe Facebook! Conform postării lui Cherecheş, o balerină ar fi fost victima hoţilor. Pentru că i-au fost furate actele, ea nu mai poate părăsi ţara pentru a merge în turneu: "NU FACEM POLITICA DAR Incredibil!!!! Trăim în țara lui NIMENI! Tara hotilor! Hoți eliberati de VOI (NEMERNICILOR). Au iesit își fac bine treaba! Maine plecam sa reprezentăm Baletul din România într-un turneu în Germania (si inclusiv Constanța). In seara aceasta actele unei soliste balet (japoneze) îi sunt furate din geantă. Un turneu reprezentativ pentru Constanța și implicit pentru România poate fi compromis. Am atatea sa spun .... dar prefer să astept ziua de maine. Poate apare vre-un Putin și în Țara asta! Repet sunt apolitic.....dar nici prosti nu suntem! Chiar daca facem ARTĂ!", a transmis Cherecheş pe o reţea de socializare.

Momentan, reprezentanţii IPJ susţin că nu a fost depusă vreo plângere.

Vom reveni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si asa m-a prins nevasta-mea de zeci de ori cu altele, o iau eu pe buletin, si-i dau si post la CJC sa moara restul cand vad ce secretara am
1
1
Vai de capul tau, se vede ca nu calci prin institutiile de cultura ale Constantei daca intrebi asta. Chereches este un UN MARE ARTIST al scenei romanesti, spre deosebire de tine care, probabil, esti un mare artist al bodegilor la felul in care te exprimi. Idiot ti se potriveste foarte bine tie.
4
2
Degeaba va vaicariti. Romanu tot psd voteaza iesim mereu sa moara de ciuda opozitia. Numai de la puscariasi luam 5%
2
6
Toate personalitatile publice dar si omul de rand ar trebui sa ia atitudine fata de aceste legi care favorizeaza infractorii, este o datorie civica sa luam toti atitudine, noi cei care castigam un ban prin munca cinstita si ne platim corect obligatiile fata de acest stat!
8
0
De luat aminte! Sunt eliberati multi prieteni cu ocazia legilor pesediste si astia nu au alta cale decat sa ciordeasca sa violeze ca altfel afara e frig si nici nu au bani si nici mancare. La parnaie e mai bine deci fac tot ce e posibil sa se intoarca ...acasa la pushcarie. Tot pe banii nostrii.
8
1
Cine plm mai e si chereches asta sa ne dea lectii de etica si sa ne faca tara de hoti? Pe toata planeta asta exista hoti, dar nu am vazut ca multi sa si injure tara si poporul in mod public pt o intamplare de genul asta! Idiot...! Si mai spune ca face ARTA.
8
16
Umbla niste figuri dubioase prin statiile de autobuze, in special 43, nu stiu cum politia nu se autosesizeaza. Este trist ca in loc sa ne civilizam ne obosesc vizual boschetarimea care s-a inmultit.
11
0
O iau eu de nevasta pe balerina si ii fac buletin de Navodari.
2
1
Bravo, frumoasa postare pe fb, bravo d.le Chereches. Asa ne -am facut de cacao in toata lumea si ne vom mai face cu tara asta condusa de hoti!
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108