REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Bătaie ca-n filme în buricul Constanței! Video

Bătaie ca-n filme în buricul Constanței! Video

Virgil STOIAN 11 aprilie 2024 | 00:00 12345

Trecătorii de pe bulevardul Tomis, zona Sala Sporturilor, au avut parte de un spectacol pe cinste. Mai mulți scandalagii, sub influența alcoolului sau poate chiar a drogurilor, au încins o bătaie pe cinste, în buricul Constanței. Mai exact, în zona Sălii Sporturilor, patru persoane s-au luat la bătaie, doi dintre ei, un bărbat și o femeie, sfârșind inconștienți, chiar în mijlocul străzii. Chiar dacă aceștia erau întinși pe jos, nimeni nu a intervenit, mașinile trecând nepăsătoare printre și pe lângă ei, aceștia reprezentând un pericol atât pentru ei cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Bataie ca-n filme in buricul Constantei! Videocele două victime inconștiente

Două echipaje SMURD și un SAJ au intervenit la fața locului. Cele două persoane de pe mijlocul străzii au ajuns la spital, pentru investigații medicale de specialitate, cu traumatisme craniene, dar conștiente.

Bataie ca-n filme in buricul Constantei! Videoun alt scandalagiu

Ce spune IPJ Constanța

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța  - Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Tomis, are loc o agresiune fizică.

Polițiștii, deplasați la fața locului, au constatat că un bărbat și o femeie ar fi fost agresați fizic de un bărbat, de 37 de ani, pe fondul unui conflict spontan.

Cele două  persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Bărbatul, bănuit de comiterea faptei, se află în custodia polițiștilor.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bataie ca n filme intre boschetari?
3
0
Ce drk are asta cu piata grivitei sau km 4/5? Mogos vrs alde Oaie? Sau proxenenti/distribuitori de droguri din 4/5?
1
1
Primarele WeCeu KYTZAK!! AVETI INCREDERE DRAGY COSTANTENI! orasu CONSTANGELES sa infratit cu Los Angeles!! Mai am putin di va duc pe TOTI LA RUINA FINALA SI TOTALA!!
4
3
Daca eram eu acolo ii electrocutam pe toti
6
1
asta este doar inceputul, sa vedeti cand o sa iasa cu cutite la brâu, o sa va fie fircă sa mai umblati pe strazi
9
0
Societatea constanteana este un kitsch al vremurilor pe care le traim , un sistem de valori inversat in care badaranismul si nesimtirea au devenit repere pentru multi dintre locuitorii orasului transformat in jungla urbana, prin complicitatea autoritatilor statului. Scandaluri , haos urbanistic , coruptie si un turism primitiv practicat de niste neaveniti reprezinta imaginea acestui oras frumos candva …
26
0
#constanta #altfel Votati Chitac pentru un oras care va deveni comuna ! Fara infrastructura, fara turism, fara cultura, fara sport, fara facilitati pentru tineri, Constanta va ajunge in 10 ani ca fostele orase miniere din care lumea pleaca pt ca nu are ce sa mai faca
35
3
E clar. Aici e sat de-a dreptul. Trebuie sa ne mutam!
30
2
Au schimbat rețeta la pui cu bacon ? În loc de foaie de salată, acuma pune spanac ?
32
0
... infectia Romaniei, voma direct...
35
1
Escu, Riscu, Relu si Lake! Sa va iau in salam, ba, meltenilor!
18
0
Bombardieri constantei , sa veniti sa va dau niste fuste de la noi anladim??
18
1
Doar o zi obișnuita in satul electrificat numit Constanța.
52
1
Nu te trebuie sa judecam pe cel care filmează ar putea fi o mămică. De judecat ar trebuie sa ii judecam pe cei care conduc instituțiile și care au un mare deficit de personal, ca de ex politia unde nu vedem patrule pe jos de mulți ani, vedem în schimb corupție, interlopi care nu au servici cu mașini și case scumpe, vedem pile peste pile în toate primariile ,nas,fin ...vedem cum legile sunt făcute sa salveze un drogat care a omorât 2 oameni pe trotuar la 2 mai ca și cum nimic nu sa întâmplat.
53
3
Intamplator erau chiar in fata la sediul vajnicului partid SOS ??
25
0
Iar s-au batut bombardierii din 4-5 /anda etc in fata la shaworma..au stat toata ziua in casa ca hoitii , seara au pus 30 lei de fiecare la motorina intr-un bemveu e46 si s-a umflat sosu de maioneza in ei
50
0
Bhaaaaa Cu topoare cu cazmale , cu spraiuri ... anladim?
21
1
Mai da-i in aia masii, sa se omoare intre ei. Mai scapam de ei.
28
2
Pai tu, filmaciu pwlii, de ce nu i ai ajutat! Tu ai filmat! Fileaza si porcu de la curtea de apel care cica, zic unii, ia spaga. Spaga sa l scape pe un condamnat! Si cica, zic si altii, are apartament nou pe malu marii. Cica ar costa 500 de mii unu! Eu nu cred, dar tu, filmaciu reporter, poate te intereseaza si asta?!
19
7
Mogosu de cand te asteptam, te dai t**c dar esti m*******n fugar din Iasi.
15
2
Îi rezolvă Mogoșu
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272