REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

BĂTAIE DE JOC! Călătorii înghesuiţi ca SARDINELE în tren, pe ruta București-Constanța

BĂTAIE DE JOC! Călătorii înghesuiţi ca SARDINELE în tren, pe ruta București-Constanța

Replica API 13 noiembrie 2017 | 22:21 410

Călătorii care au plecat duminica aceasta, la ora 17:00 din Gara de Nord, din Capitală către Constanța au fost revoltați de faptul că CFR nu a suplimentat numărul de vagoane după ce au fost achiziționate un număr impresionant de bilete fără loc. Trenul a plecat supraaglomerat, cu foarte mulți pasageri în picioare, culoarele fiind aproape blocate de oameni care stau pe jos. Totul s-a întâmplat duminică, 12 noiembrie, iar oamenii erau indignați de atitudinea celor de la București, care le-a spus că nu vor suplimenta cu un vagon pentru că „este loc în picioare”.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce gust aveti in familie, pe scara blocului tau din HCoanda, in tot blocul tau, pe toata strada ta si cu muuulta experienta pe centura invecinata... traiesti degeaba, bai delirium tremens...
3
1
nu te mai lauda prin oras ca penisul meu are gust de fructe exotice ...luami ai trompa in gura.
1
3
Esti bou de pute iarba sub umbra ta, sclav fecaloid de boratura centurista.
4
2
Multi frutstrati pe site-ul asta de stiri, mergem la Bucuresti sa invatam ca in Constanta doar cu spagile mai merge pe la facultati si plecam din Romania ca nu suntem la fel de dusi ca voi sa ne bucuram la un salariu de nimic pe luna si sa votam PSD de dragul amintirilor comuniste poate poate devenim sclavi din nou.
5
3
Dute n plmea si asa esti boschet si nu ai munca.Dejectiilor !.
9
2
Pt smecherasi, da plecam fiindca nu vrem sa platim pensii la gunoaie ca tine care ne urasc. Pentru doar betivii, sunt sigur ca esti un individ rupt in cur, cu creierul lipit de intestinul gros si mandru tare de masina din parcare. Fiindca nu ai nimic altceva.
3
10
Pai nu spuneati ca era mai bine pe timpul lui Ceausescu?
8
3
Studentii viitorul tarii. Dupa finalizarea studiilor ei pleaca afara. Ce castigam noi? Doar investitii. In rest cluburile sa traiasca!
11
3
Asta e rezultatul calatariei cu zero lei de carte studenti
15
5
iauzi felix.demisia
10
4
Nu e chiar asa cum spui tu! Sunt f multi calatori care au masini dar folosesc trenul pt ca e un mijloc de transport mai sigur,mai ales la sfarsit de saptamana cand pe sosele bizonii volanului provoaca accidente.Si cu tehnica moderna nu era greu cfr-istilor sa se anunte la sefi ca mai trebuie 1-2 vagoane suplimentare.Am mai scris ca cfr avea vagoane cu usile incuiate legate la tren cu 3 vagoane supraaglomerate pe brasov- bucuresti.Deci cfr isi cara o garnitura pe banii fraierilor inghesuiti in cate vagoane vrea cfr.Rusine cfr! Meritati un faliment de la psd si acasa cu toti!
12
5
REzultatul la mocangeala pentru studenti
18
5
pentru ala de mai jos. Autostrada a fost inchisa azi din cauza de camioane. Omul cu masina a stat cateva ore blocat in trafic.
5
7
trenul.Omul cu masina si planificat banii nu i a dat la ospatari.Va meritati soarta.
8
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108