REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Beat mort, un șofer ucrainean, cu un copil în mașină, a coborât să-și mai cumpere o sticlă de coniac! Video

Beat mort, un șofer ucrainean, cu un copil în mașină, a coborât să-și mai cumpere o sticlă de coniac! Video

Virgil STOIAN 30 martie 2024 | 09:14 3682

Un șofer ucrainean beat mort, cu un copil de 5 ani  în mașină, a coborât la o benzinărie, din Tomis 3, pentru a-și cumpăra o altă sticlă de coniac. Șoferul a fost oprit de un trecător care i-a atras atenția asupra stării în care se află, având și un minor un mașină.

Beat mort, un sofer ucrainean, cu un copil in masina, a coborat sa-si mai cumpere o sticla de coniac! VideoȘoferul beat

Veniți între timp, polițiștii l-au legitimat însă nu au putut face mai mult deoarece ucraineanul nu era la volan.

Beat mort, un sofer ucrainean, cu un copil in masina, a coborat sa-si mai cumpere o sticla de coniac! Videomașina ucraineanului

După cum se vede în filmare, sticla de alcool cumpărată este la picioarele bărbatului, iar acesta se clatină vizibil.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ucrainenii o subspecie nesimțită care nu au ce căuta aici. Cei care votează disperati, și le țin partea să plece cu ei. Avem și noi destule primate.
4
2
Puteau sa se uite pe camere. Dar lenea si prostia e mare
7
0
Pentru Sandhuguru - bețiva aia de mă-ta mai bine îți f#tea o oală.n cap decât ajungi ce ai ajuns. Te n mm cu rușii ți.au dat Dobrogea. Prin gură, pe unde ți.au dat o?
3
2
Nu era la volan,dar de unde a coborat din cer?Si amenda daca ii da e de forma ca are act de identitate ucrainean si adresa tot acolo. Deci despre ce vorbim?
10
3
Niște mizerii umane ucrainienii
16
35
Miash PAWULA IN EY DA HAHOLY SPURKAT SI SLINOSI
7
31
Ma kak pa el cu DYARYE
4
32
Nici criminalii nu pot fi trasi la raspundere pentru ca nu mai erau la fata locului, nu? Investigatii, profesionisti...
10
31
asteptati putin ca se va termina rezbelul o sa vedeti ce fac ucrainienii,o sa munciti la ei ca sclavi,fortat!
11
34
Nu va mai legati de el putinistilor. El asa conduce de fericire.
6
14
Să necacampemata
7
3
Că cică rușii ne-au dat Dobrogea! Mai pune mana și citește niste almanahe istorice, putinistule! Romanii au luptat în 1877 contra Imperiului Otoman, iar rușii ne-au furat județele din sudul Basarabiei. La fel și Cernautiul, Hotinul, le-a furat prietenul tau rusnac pe nume Stalin! Crezi că suntem p****i cu toții? Vreti sa ne vindeți la ruși pe câteva kopeici!
23
9
Toate CURVETELE și trimiși pe linia întâi a frontului sa nu mai frece cocoșelul in Ro.
30
52
Ca o adăugire se poate spune că ucraineanul are sânge de rus în el.
21
31
Da. E viceversa.
9
5
Cineva a masluit aici like-urile... frumos.
14
7
Si printre ucraineni sunt indivizi fara minte si betivi,care se urca matoi la volan avand si pasageri. E trist ca romanii satui de relele produse tot de romani,insa de cei din conducere,dau vina otova pe toti refugiatii pentru defecte pe care le avem si noi din plin. Nu refugiatii ne fac rau,ci chiar romanii nostri,cei ticalosi dar si cei idioti .
13
26
Nenorociții ăștia de ucrainieni, alcoolici și împuțiți și ei și ele au doar drepturi în r*mânia.Dacă produc accidente și crime nu pățesc nimic, căci nu sunt legi in acest sens ,pentru a fi pedepsiți .Javrele de politicieni, adică, scuze, politicienii noștri interlopi nu știu să ne asigure siguranță și securitate națională.Infractorii cei mai periculoși sunt in Parlamentul r*mâniei.Sa vedeți acum ce își vor da jos chiloții, cerșind voturile noastre.Pai nu merita acum scuipați toți ?
34
73
Care naționalism?! Naționalism a fost doar la legionari. Atât și atunci. Acum nu există la nimeni. Dacă te referi la AUR, să știi ca AUR este un partid mincinos format din demagogi, fripturiști, colanisti corupți și coruptibili, traseiști politic de la PNL și PSD. Ia-ți gândul.
54
5
Păi ce grijă au?! Bani le dă statul, case le dă, au toate condițiile, nu au decât să facă ce știu soldovenii mai bine: să bea în primul rând, să facă boraci, să se bată și să se omoare.
29
43
Noua nu ne ajung salariile sa ne plătim dările la stat și ei nu plătesc nimic și au și de alexandrion
29
43
Cei ce le țineți partea va întreb eu dacă le mai țineți partea dacă va calcă copii pe trecerea de pietoni
31
40
Adica astia care au rupt din trupul tarii juma din Bucovina sunt fratii nostri, iar pe rusii care ne-au dat Dobrogea, i-am facut dusmanii de moarte.
20
52
Dupa ce ne-au luat cu japca Cernautiul, acum trebuie sa impartim cu ei si restul teritoriului. Suntem o natie de gunoaie.
24
52
Lichele sunt peste tot,ce este mai rau este ca in timpul razboiului ashtia stau la adapost iar dupa terminarea razboiului cand eroi sunt mortzi dandushi viatza pentru tzara lor lichele ies de peste tot autodeclaranduse eroi ai luptei penrtu tzara lor si asta nu este doar in cazul ucraineenilor.
25
6
Puscat pe loc natia mamii lui
19
45
Astia macar conduc beti. Si nostrii conduc drogati. Alt nivel, alta liga. Am ajuns la concluzia ca redactia asta e un cuib de prorusi. Ma pish pe ziaru vostru. Bafta.
28
11
Sa plece la război cu toții.
27
45
Bagane-am pwla in rasa lor, au impresia ca sunt buricu! Niste maimute, pline de impresii! Dar, bineînțeles, daca Talpa vinde tara pentrua si gasi munca, de aia se pise muistii pe noi! La vot, tata, la vot! Jos psdnl ul, sus naționalismul!!
32
53
Si care e problema putinistilor. Va legati in fiecare zi de urakieni
33
32
Ucrainienii să plece la ei în țară și să lupte cu Putin. Să rămână doar ucrainiencele că sunt niște bunăciuni....mamă mamă....
35
52
In loc sa lupte pe front, o freaca la Constanta
40
45
Sa i lingeti in c*r
24
36

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272