REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
12.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Becali, de râsul fotbalului românesc. Sau cum să faci să ieși pe locul 2? Video

Becali, de râsul fotbalului românesc. Sau cum să faci să ieși pe locul 2? Video

A.V. 22 mai 2023 | 10:32 5049

Gigi Becali poate scrie o carte de succes, intitulată „Cum să ieși pe locul 2?“. Mereu! Iar asta în timp ce cheltuiește cei mai mulți bani, comparativ cu restul competitoarelor. E o „performanță“ care cu greu poate fi egalată vreodată și e consecința directă a amatorismului instaurat de patronul FCSB la club.

Becali, de rasul fotbalului romanesc. Sau cum sa faci sa iesi pe locul 2? VideoGigi Becali

Formația din Berceni tocmai a bifat al 8-lea sezon fără titlu! În această perioadă, bucureștenii au șapte clasări pe locul 2 (2016, 2017, 2018, 2019, 2021, 2022, 2023) și o dată au încheiat pe 5 din 6, după play-off (2020). Și, de fiecare dată în aceste campanii, Gigi Becali a invocat divinitatea, spunând că, dacă vrea Dumnezeu, atunci FCSB va lua titlul. Ceea ce nu s-a întâmplat! Motiv pentru care, duminică seară, fostul internațional, Gabi Balint, s-a amuzat pe seama unui alt titlu pierdut de FCSB.

Becali, de rasul fotbalului romanesc. Sau cum sa faci sa iesi pe locul 2? VideoGabi Balint

„Așa a vrut Dumnezeu...“, a scris Gabi Balint pe rețelele de socializare.

Și n-a fost singurul om din fotbalul românesc, care l-a luat peste picior pe Gigi Becali! Și fostul antrenor al echipei, Leo Strizu, a salutat victoria echipei Farul Constanța.

Becali, de rasul fotbalului romanesc. Sau cum sa faci sa iesi pe locul 2? VideoLeo Strizu, fostul antrenor de la FCSB

„Hagi şi lecţia lui despre educaţie. Se începe cu PRICEPEREA într-un domeniu şi un vis. Se continuă cu perseverenţa. Se adaugă exigenţă, nervi, zbucium, agonie, de toate. Se selectează merituos. Şi se fomează continuu. Se câştigă. Deşi eşti mic. Pentru că întotdeauna seriozitatea, implicarea, perfecţionarea continuă dau calitate, deci rezultat. Academia e a copiilor lui Hagi, restul rămâne club”, a scris Leo Strizu, fostul antrenor de la FCSB.

Becali, de rasul fotbalului romanesc. Sau cum sa faci sa iesi pe locul 2? VideoGigi Becali

Becali, prima reacție după ce FCSB a pierdut campionatul

"Ce poți să spui? Spui adevărul. Cine merită campionatul, îl merită. Dacă conduci 2-0 și primești trei goluri, înseamnă că echipa adversă este mai valoroasă decât tine. Nu numai valoarea contează. Dovada că noi nu meritam titlul. Ne-au bătut de la 2-0, ei meritau, bravo lor. Campionatul s-a pierdut aseară, dar s-a pierdut din cauza jucătorilor fără bărbăție. Fricoși! Sunt cinci care termină contractele și care o să plece și avem două soluții. Nu sunt încă convins pe care s-o aleg.

O să vedem. Ori tăiem și facem și dregem, ori mai riscăm, investim și să luăm campionatul la pas. Ori rămânem o echipă ca până acum. Campionatul s-a pierdut aseară și s-a pierdut la jucătorii fără bărbăție, fricoși ca Sorescu. Păi dacă noi intrăm cu 2-0 la pauză se schimba situția că intra Pantea, nu mai intra Cordea. Greșeala mea a fost că am avut încredere în Cordea, care văd că se duce din ce în ce mai jos. Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri.

Ovidiu Popescu, în care aveam încredere, spuneam că are bărbăție, se ascundea de minge. Nu poți să câștigi un meci numai în doi-trei jucători, adică în Coman și în Șut. Nici Compagno nu prea a mai fost”, a declarat Gigi Becali.

Video:

sursa video: Digisport.ro

De asemenea, finanțatorul a menționat faptul că nu mai vinde echipa.

,,Nu am binecuvântare (n.r. să vândă echipa). Am cerut binecuvântare să o vând și nu am binecuvântare de la duhovnic să o vând. Și atunci, nu o fac, deși nu știu dacă e benefică pentru mine echipa. Îmi afectează sănătatea, nu mai e ce a fost. Încerc să-mi mut mintea, să văd partea plină a paharului, că sunt pe locul 2 și joc în cupele europene, dar nu mai am puterea tinereții, ca să pot să duc emoția.

Și atunci, sunt două soluții: ori să elimini emoția, și atunci trebuie să bag vreo 10 milioane...5-6 milioane, ca să iau campionatul la pas. Dar după, vine emoția din cupele europene...

Nu știu, Dumnezeu o să mă lumineze. M-am legat de chestia asta și mă ține așa... fotbalul mă ține în lacăt și nu mă lasă să renunț. Ar trebui să renunț, dar, să vedem... ce semne îmi mai dă Dumnezeu”, a spus Becali.

Becali, de rasul fotbalului romanesc. Sau cum sa faci sa iesi pe locul 2? VideoElias Charalambous

Elias Charalambous: Adversarul a fost mai bun

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, a tras concluziile după eșecul suferit la Ovidiu cu Farul, în urma căruia bucureștenii au ratat din nou şansa unui titlu de campioană a României. 

”Am jucat multe mingi lungi. Adversarul a fost mai bun. Nu am fost cei care trebuia să fim în cel mai important meci al sezonului. Pe de altă parte, dacă mă uit la ultimele meciuri ale echipei, nu pot spune nimic rău despre jucători. Am fost foarte aproape să luptăm până la ultima etapă, dar nu am arătat ce trebuia să arătăm azi. Farul a fost mai bună în repriza a doua şi a meritat victoria.

A fost important golul marcat de Farul înaintea pauzei. Pentru noi a picat foarte prost. Îi felicit pe cei de la Farul şi pe antrenor.

În repriza a doua n-am jucat bine. Era cel mai important meci al nostru, dar nu l-am abordat bine. Îmi pare rău pentru suporteri că au venit aici şi am pierdut. Vreau să le cer scuze”, a declarat antrenorul celor de la FCSB.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jiji fecaaali m**e Becaaali forta steaua forta steaua
1
0
Muieee Becali muieee fecali oierul din pipeta
3
0
Si dumnezeu, cine a fost la acest meci? Vreo casa de pariuri?
2
0
Care a fost cota la pariuri pentru 2 pauza 1 final? Aici e smecheria. Asa au facut bani ambele cluburi. Faru a luat douajdemileoane de coco si a ajuns campeoana prima data in istorie. Hagi isi trece pe CV castigarea campeonatului si astfel ii da muci lu Burlanu ca va deveni antrenor la nationala pe bani multi sau in locul lui Burlanu pe bani multi si influenta. FCSB joaca n cupa Ieuropei si ii vim niste meleoane. Becali a castigat la pariuri impreuna cu nea Mitica Dragomir. Putin a castigat Crimeea. Toata lumea multumita. Cine a pierdut? Ucraina a pierdut Bakhmut.
5
0
Becali nu-i prostalau, a vandut meciul pe bani grei… Bravo oierului si-a vandut branza burduf scump, pe bani si-ar vinde si dosul
7
5
Sa ne cacam pe crucea lui gigi
11
6
voia domnului
12
1
Becali a vrut locul doi și îl are La pauză prin vestiare a mirosit a cașcaval și sau moleșit jucătorii FCSB Testul de fotbal se dă in cupele europene Acolo in cupe e valoarea Campionatul romanesc e super slab azi poate se mai ingrasă din toamnă
16
2
FCSB si Viifarul, doua cluburi machedonesti. Nasul si finul conduc fotbalul romanesc, s-a dat liber la omenii. Adio Farul, bun venit Viifarul!
18
5
Becali a vandut meciul pe bani grei, ca la bazar la branzeturi , dai bahsis iei campionatul , a costat un milion de euro, asa vb lumea … Pai la 2-0 se bagau in poarta si era gata. Vezi Fcsb o echipa sa ia 3 goluri unul dupa altul, se vedea cum sare portarul cu mana putin pe langa minge si aparatorul unde e mingea ca nu vad prea bine. A fost prea pe fata
14
7
Un blat total intre Gigi becali si Gica Hagi , miroase a brinza de departe !!!! O sa vedem care sunt costurile pentru ca a cistigat Farul campionatul, aveti nitica rabdare , astia doi nu au scoala dar sunt finu si nasu asa ca ... niciunul nu va pierde , iii doarepe ei undeva !Meci hotarit in pauza !!!!! Blat ,blat ,blat ,blat,,,,,,,,
15
18
ALEARGA DE UNUL SINGUR SI IESE PE LOCUL 2!
28
1
Forza FARUL CONSTANTA !
25
5
gigi, nu le mai da la jucatori atatia bani ca vezi ca li se urca la cap, ai pierdut pe mana ta
11
8
ca se duce berbecali la nespalatii aia de la muntere atos si iese campion. Si se pupa cu meme si memelusha.
21
5
E PE LOCUL 2 PENTRU CA ASA SI A DORIT ACEST m*****n JUMULIT.PACAT DE COPIII ASTIA DIN LOTUL STELEI.PLECATI.
23
5

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515