REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Benone Sinulescu a fost externat. Cum se simte artistul: „Diagnosticul nu e atât de clar”

Benone Sinulescu a fost externat. Cum se simte artistul: „Diagnosticul nu e atât de clar”

Replica API 24 iulie 2021 | 09:31 1093

Benone Sinulescu a ajuns de urgență la spital în urmă cu două săptămâni când a început să se simtă foarte rău. Deși inițial s-a spus că el ar fost găsit inconștient în propria locuință, soția acestuia neagă informația și spune că doar i s-a făcut rău.

Benone Sinulescu

Sursa foto: Facebook

Inițial, el a fost internat de familie într-un centru privat, iar mai apoi transferat la Spitalul Județean Arad, unde cadrele medicale i-au acordat ajutorul necesar și l-au ținut sub supraveghere. Acum, după două săptămâni pe patul de spital, medicii au decis să-l externeze, scrie wowbiz.ro.

Îndrăgitul solist a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad pe 10 iulie, iar starea sa de sănătate era destul de degradată.

Cadrele medicale au încercat să-l stabilizeze pe artist și i-au făcut mai multe analize pentru a se asigura că totul este în regulă.

Se pare că problemele sale de sănătate au început în urmă cu un an de zile, după ce pandemia de coronavirus s-a instalat și în România.

Benone Sinulescu nu a mai avut acces la medicul său, iar starea sa de sănătate a început să se deterioreze, ajungând până în acest punct, Potrivit România TV, solistul suferă de Alzheimer, iar de o bună bucată de timp are și probleme cardiace.

Soția lui Benone Sinulescu și-ar mai fi dorit ca acesta să rămână internat și să beneficieze de supravegherea medicilor și a asistentelor.

Totodată, Anton Hadăr, bun prieten cu artistul a declarat că diagnosticul în cazul solistului este destul de complicat și a mai dezvăluit că are ambele artere înfundate, iar acesta ar trebui operat.

„Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular.

Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună. S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt infundate. Aici daca s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului”, a declarat Anton Hadăr, la un post de televiziune.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu acolo cu pardesiul tau. Mwie.
1
0
Mergem noi in locul lui in pardesiu de patru scanduri
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108