REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Bloc cu 8 etaje în spatele Centrului de Scafandri. TE IA DE CAP cât costă locul de parcare!

Bloc cu 8 etaje în spatele Centrului de Scafandri. TE IA DE CAP cât costă locul de parcare!

Replica API 10 iulie 2018 | 00:00 1585

În 2017, era anunţată construcţia unui nou bloc de locuinţe, în spatele Centrului de Scafandri din Constanţa. Unul din multele blocuri edificate în ultimii ani la malul mării, de altminteri. Iată că, în prezent, se lucrează la construcţie, aceasta urmând să fie gata în 2019, deşi momentan situaţia arată destul de „subţire” la faţa locului. Însă, dezvoltatorul imobiliar a pus deja la vânzare viitoarele apartamente.

Este vorba despre Black Sea Estate SRL, care a demarat construirea blocului situat pe Aleea Scafandrilor din zona Far a oraşului Constanţa. În acest moment blocul se află în construcţie şi a ajuns la finalizarea celui de-al doilea etaj. Blocul se ridică pe 8 etaje şi va beneficia şi de un subsol care va fi una dintre cele două parcări auto pentru viitori proprietari.

Aici intervine şi un detaliu oarecum „de infarct”: dacă apartamentele au un preţ care să se încadreze cât de cât în rândul celor de pe piaţa imobiliară, preţul pentru locul de parcare de la subsol te lasă... mut! 5 mii de euro, asta în condiţiile în care nu vorbim despre o zonă extraordinară, ci doar despre o privelişte spre Portul Constanţa, de acolo de unde sunt aduse, uneori, şi pulberi suspectate a fi de la cărbuni, după cum reclamau locatarii din Poarta 6!

Construcţia oferă apartamente cu două şi trei camere, preţul fiind de 1.000 de euro pe metrul pătrat. Până la această dată, 9 iulie a.c. s-au vândut 17 apartamente, viitorul etaj 4 fiind complet ocupat – cel puţin aşa a declarat dirigintele de şantier.

“Termenul de finalizare al blocului este martie 2019. Preţul este de 1.000 euro per mp util cu TVA 5% inclus. Avem 2 tipuri de apartamente cu 3 camere, unul cu suprafaţă utila de 87,6 mp şi cel de-al doilea cu suprafata utilă de 92,7mp. La apartamentele cu 2 camere avem 8 tipuri cu suprafeţe cuprinse între 54 şi 66 mp utili. Ele se vând finisate la cheie cu centrală proprie pe gaz, de asemenea apartamentele vor fi izolate fonic între vecini. Oferim clientului posibilitatea de a-şi alege gresia, faianţa şi parchetul dintr-o gama selecţionată de modele. În funcţie de avans se acordă un discount cuprins între 2 şi 10%”, a spus un reprezentant al firmei.

Reamintim că firma a obţinut în luna august a anului trecut autorizaţia de construcţie cu nr. 1150 de la Primăria Constanţa. Documentul în sine expune Construirea unui imobil S+P+8 etaje locuinţe colectiv, împrejmuire teren, organizare şantier. Notă de locuinţe colective cu 80 de unităţi locative, 81 de locuri din care 27 locuri la subsol şi 54 de locuri la parter în incintă. Construcţia se întinde pe o suprafaţă de 745,52 de metri pătraţi.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stimabila domnita ,oare de unde ai ajuns la concluzia ca situatia arata destul de subtire ,Oare la cursurile de jurnalism din cadrul facultatii pe care sper ca ai absolvit-o nu cumva te au invatat sa te informezi inainte de a te apuca sa scrii verzi si uscate doar de dragul de a mai scrie ceva Asa cum au scris si alti comentatori nu am inteles exact daca faceti reclama sau antireclama , Oare cine este in spatele acestei fituici ,Eu daca as fi in locul dezvoltatorului v-as da in judecata cu despagubiri usturatoare pentru defaimare si pentru proasta informare a cititorilor
6
1
Doamna reporterita intai informeazate si dupa care sa scri in blocul ala am rezervat si eu un apartament si locul de parcare e gratuit inclus in pret se vinde loc de parcare doar la subsol cine doreste al 2 loc si pretul este de 1000 euro mp util la gata nu cum vand alti mp construit da se pare ca ai scris articolul la comanda ca blocurile din stanga si dreapta nu le ai observat la ce preturi vand ca sunt mai mari cu mult
7
1
Toata lumea este inginer constructor, expert imobiliar. Domnisoara ziarista nici nu stie ce sa faca, sa arunce cu noroi sau sa faca reclama pozitiva se contrazice singura cica desi momentan situatia arata destul de subtire la fata locului totusi s-au vandut 17 apartamente
9
0
asa e si blocul facut de solid house langa doraly pe piloni.... la primul cutremur sa dus
6
12
Te ia de cap Ce exprimare abjecta! Sunteti jalnici! Chiar nu sunteti in stare sa emiteti, macar un titlu decent? Mai bine te iei tu de cap si te apuci de alta meserie. Aici nu ai sanse sa faci ceva!
12
1
locul de parcare trebuie inclus in pret pt ca deja autorizatia de constructie ti-o da dak oferi locuri de parcare , plus ca din cate locuri de parcare vinde deja doar din ele isi scoate pretul terenului ... offtopic construim dar cine le va locui cand populatia scade
4
1
Fagadau tre sa isi acopere furaciunile...Rasa masii de spurcat oligrofren. Pune ti mana il el si nu va mai lasati batjocoriti
3
1
Asta e publicitate,nicidecum o stire.Cititi atent oameni buni si poate a dati si voi seama de asta.Nu te poti numi reporter daca faci publicitate mascata.
22
1
VOR TOTUL SI BAGA IN FUNDATIE TOATE PROSTIILE!
11
1
Fiind la subsol, dezvoltatorul asigura in pret si o dezvoltatoare a potentei. Ce se intampla, la subsol ramane.
4
0
Prost e cine plateste , nu cine cere ! Blocurile astea pe piloni la primul cutremur or sa cada ca mustele , construite ptr profit nicidecum de durata . Cea mai mare escrocherie ! Tot blocurile comuniste sint mai rezistente !
15
2
5 mii de euro mi se pare o suma rezonabila tinand cont ca iti este asigurat locul de parcare .
10
13
trebuie sa fii inconstient sa iti cumperi apartament intr o zona atat de aglomerata, poluata fonic si murdara. Bashca ap nou care nu stii cu ce s a construit si cum s a construit. De banii aia imi iau casa in afara orasului.
13
5
Sa dai tu 5000 euro pe loc de parcare in zona aia!
14
6
In primul rand ma doare-n pola ca se construieste si cune, in al doilea rand trebuie sa gastigi bani usor daca dai 1000 de euro pe m2 in zona aia de kkt, in al treilea rand locul de parcare ar trebuii sa fie inclus in pretul apartamentului deoareve nu se elibereaza autorizatie de constructie fara loc de parcare. Sa dai aproxx 90.000 de euro pe un apart in zona aia inseamna ca esti nebun! Construieste Ramazan in zona Doralli-Lidl cu 700 de euro apart cu supr. de 60 m2. Hai va pup pe portofel
10
8
articolul asta se vrea reclama sau antireclama ?
19
0
trebuie sa fii nebun sa cumperi intr-un bloc construit pe umplutura unui mal.
28
5
Unde ati facut scoala de jurnalism? Subiect de 2 lei. Pretul e dat de cerere si oferta. Din cate stiu oferta de locuri de parcare in constanta nu e chiar generoasa ba chiar as spune ca nu prea exista. Si dc o sa compari cu alte preturi din zone la fel de bune o sa constati ca e chiar ieftin la 5000 de euro
19
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272