REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Bogdan Huţucă: Îl voi propune pe Vergil Chiţac candidatul PNL la Primăria Constanţa

Bogdan Huţucă: Îl voi propune pe Vergil Chiţac candidatul PNL la Primăria Constanţa

Replica API 6 martie 2020 | 00:00 1204

PNL Constanţa continuă strategiile pentru a-l îndepărta pe Decebal Făgădău de la Primăria Constanţa. Iar cea mai bună strategie, în momentul de faţă, este Vergil Chiţac, aspect decis şi în şedinţa Biroului Permanent Local. Joi, 5 martie, a avut loc şedinţa Biroului Permanent Local al PNL Constanţa, în cadrul căreia s-a discutat un subiect fierbinte la Constanţa: desemnarea lui Vergil Chiţac ca şi candidat PNL la Primăria Constanţa.

Vergil Chiţac

Sursele Replica au declarat că această candidatura urmează a fi aprobată...sau nu, în şedinţa Consiliului Director Judeţean de sâmbătă.

De altfel, în şedinţa de vineri, 90 % din aspectele discutate în ceea ce-l priveşte pe Chiţac au fost aprobate.

Luni, la Bucureşti, are loc şedinţa Biroului Permanent Naţional unde va fi validat atât candidatul la primărie, cât şi cel de la Consiliul Judeţean. Deocamdată, este uns ecret în ceea ce priveşte candidatul la CJ. Deşi, spun unele surse, Septimiu Bourceanu şi-ar fi dorit să candideze, nu a fost dorit de şefii partidului.

Update:

Vergil Chiţac a declarat, pentru Replica, faptul că a purtat discuţii cu Bogdan Huţucă legat de acest aspect, iar discuţiile au rămas deschise, în continuare.

"Nu ştiu ce s-a discutat în Biroul Permanent Local. Am avut, la cererea lui Bogdan Huţucă, o întâlnire cu acesta, dar scurtă. Am discutat, în principiu, cum văd eu, din experienţa unui om interesat de ce s-a întâmplat la Constanţa, care sunt probleme laici. Discuţiile au rămas deschise. Nu pot să comentez. Ei sunt într-o procedură de desemnare a candidatului ce va fi decisă de BPN. Sunt dispus să merg alături de PNL,numai dacă reuşim să găsim soluţii comune la problemele Constanţei. Dacă prezumă că ajungem acolo si unii gândesc într-un fel, altii în alt fel, n-am rezolvat nimic", a declarat pentru Replica, Vergil Chiţac.

Huţucă: Îl voi propune pe Vergil Chiţac candidatul PNL la Primăria Constanţa

Bogdan Huţucă

Discuţiile au fost confirmate şi de Huţucă care a declarat că-l va propune pe Chiţac candidatul PNL la Primăria Constanţa. "Am avut BPL, am discutat două aspecte: unul legat de organizarea campaniei, iar al doilea aspect a fost legat de faptul că sâmbătă, la Comitetul Director Judeţean, ţinând cont că am tot purtat discuţii cu domnul Chiţac, îl voi propune candidatul PNL la Primăria Constanţa. Ne-am armonizat pe diferite subiecte legate de dezvoltarea Constanţei, ne vom întâlni şi mâine (n.red.vineri) să discutăm pe aceleaşi teme. Sunt şanse să înaintez această propunere Comitetul Director Judeţean, sâmbătă", a declarat, pentru Replica, Bogdan Huţucă, preşedintele PNL Constanţa.

Totodată, Huţucă a fost mandatat să negocieze şi cu reprezentanţii USR Constanţa, pentru a se decide în ce măsură sunt dispuşi aceştia să se alăture PNL. "Mi-am luat mandat să deschid discuţii cu USR Constanţa. Urmează să ne întâlnim. Stând de vorbă cu ei, îmi dau seama dacă există o variantă de colaborare în interiorul campaniei electorale sau după alegeri. Mi-am propus să-i ascult, să înţeleg cum văd acestă companie. În functie de cum se poziţionează, voi purta discuţia. Am discutat cu Stelian Ion, voi discuta şi cu colegii dumnealui", a mai precizat Huţucă. Întrebat despre candidatul pentru Consiliul Judeţean, dar şi despre faptul că Bourceanu şi-ar fi dorit să intre în cursă, preşedintele PNL a declarat: "Domnul Bourceanu a fost candidat pentru Consiliul Judeţean. Dar are alte opţiuni politice. Avem o succesiune de intâlniri în vederea stabilirii candidatului. Sâmbătă vom afla", a conchis Huţucă.

Citeşte şi:

BOMBĂ: VERGIL CHIȚAC, CANDIDATUL PNL la Primăria Constanța; Decebal Făgădău e TERMINAT!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baza dreptei la Constanta, va fi PNL si USR. Celelalte partide, PMP, ALDE, etc, au posibilitati modeste, dar aspiratii foarte mari, ca sa nu le spun pretentii nefondate. Constantenii vor vota "omul" daca stiti sa-l promovati. Pacat, ca nu ati ales un staff, profesionist. Exemplu: Chitac, are prestigiu si autoritate, deci, ce-i cu poza asta, cu gura cascata si ochelari cazuti? Hutuca, un om deosebit, bun organizator, cei cu poza asta cu privirea in gol si dezamagit. Impuneti-va adevarata imagine, pentru ca sigur, coteaza.
1
0
valentin vrabie presedinte cj.
3
1
Chitac daca nu unesti dreapta la constanta o sa dau vot la PSD. Daca nu iesi alaturi de PMP si USR constantenii o sa voteze psd. Esti idiot daca tu crezi ca esti singur motul de pe kkt.
4
1
Cea mai proasta alegere. Ca si USR-ul care nu-si baga mintile in cap sa renunte la arogantul Barna. Doar asa ar fi crescut in ochii alegatorilor. Iar PNL cu propunerea d-lui Chitac i-a dat toate sansele lui Fagadau sa castige. Rusine. Aveam asteptari bune dar pe zi ce trece PNL scade in sondaje...si nu se desteapta frate....
4
2
Cand o sa inveti ca daca nu inchegati dreapta o sa ducem iar voturile la psd. Faceti aliante cu toate partidele de dreapta baaaaa
7
0
Bravo PNL. Ati dovedit ca va puteti face de cacat in orice pozitie . Ati dovedit ca sunteti de fapt parteneri cu PSD. Dovedit acum ca nu avem pe cine pune stampila in Constanta,toti fiind numai descreierati, scelerati si idioti, in frunte cu Fagabou, Amiral bantuit de orgolii, Stelica cu aia mica, jigodia jigodiilor Palas, Cupsa linge canta si etc, numai scursuri. Nimeni gospodar care sa iubeasca orasul nu interesul de partid. Scarbelor
10
2
Bravo dl. Hutuca ati ales intelept, acum Constanta isi va revenii. S-a terminat cu mafia imobiliara. Succes dl Chitac!
7
7
Bravo! O decizie inteleapta! Babu, te am pupat!
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212