REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

BOSCHETARUL care a TERORIZAT constănțenii, SĂLTAT de polițiști

BOSCHETARUL care a TERORIZAT constănțenii, SĂLTAT de polițiști

Replica API 10 aprilie 2019 | 00:26 1469

Polițiștii Secției 3 s-au autosesizat în cazul individului care a terorizat constănțenii, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală in rem (asupra faptei) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Bărbatul în cauză a fost identificat, marți, 9 aprilie, și condus la sediul Secției 3 Poliție de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. Bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatrie a spitalului Palazu Mare, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate. ”Vă comunicăm, pe această cale, faptul că la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța nu există toleranță pentru acest gen de fapte. De asemenea, precizăm că, în conformitate cu prevederile legale, acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Totodată, rugăm eventualele persoane vătămate să apeleze la sprijinul autorităților în astfel de situații, pentru ca ancheta penală să își poată urma cursul, iar persoanele responsabile să fie trase la răspundere, conform legii”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Amintim că mai multe persoane s-aua arătat scandalizate e comportamentul tânărului, precizând că este foarte violent.

”Bună ziua, astăzi a venit rândul meu să mă adresez vouă... prieteni...vă voi spune o mică poveste întâmplata zilele trecute.. În data de 28.03.2019 în jurul orei 7.00 dimineața, pe aleea Garofiței, intersecție cu Avram Iancu, mama mea a fost agresată de un individ.și când spun agresată, vreau să spun că acest individ a încercat și aproape a reușit să-i dea cu o cărămidă în cap.norocul,să-i spunem așa,a fost că a reușit să se ferească și punând mâna la cap,individul a lovit-o în mâna...ceea ce a dus la lovirea destul de rău a mâinii,necesitând atelă gipsata și concediu medical.am chemat ambulanță...și poliția... am dat declarațîi și am umblat prin doctori etc..poliția a zis că nu îi poate face nimic...acest individ este drogat și foarte periculos...cu câteva zile înainte, a mai agresat o femeie însărcinată...și după cum v-am zis ,poliția nu face nimic...mi-au zis să le fac poze cu acest personaj...le-am făcut...în parcul de la casă de cultură...era jumate dezbrăcat...i-am făcut poze și astăzi..culmea..lângă mine..la 20 cm..la ușa mășinii...nu va dați seama ce a fost în sufletul meu...am sunat la polițistul care se ocupă de caz...și a zis că nu poate face nimic....acum,va întreb pe voi..ce ați face în această situație?! (...) poate mai sunt și alte persoane care au fost agresate de acest individ și poate dacă facem plângere mai muți,atunci poliția ne va lua în serios...și poate vor lua măsuri...sau ma mai întreb...bine, nu ii poate face nimic...dar eu,dacă îl prind și îl ...nu știu..ce aș putea eu să-i fac..în sfârșit..ceva...să sufere...mie ce ar putea să-mi facă poliția?! (...)", a postat o persoană pe Facebook.

Menționăm faptul că oamenii legii se pot autosesiza în astfel de spețe pentru înlăturarea pericolului, însă nu pot construi un dosar fără o plângere scrisă. Fără să se constituie o persoană vătămată în cauză, dosarul nu are temei legal și nu se pot lua măsuri.

Astfel, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penala in rem, cu privire la faptă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, dar ca dosarul să își poată urma cursul, în sensul de a se pune în miscare acțiunea penală, este necesară plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

L.C.

Citește și: APEL DISPERAT al unor constănţeni: Ne atacă acest BOSCHETAR! Poliţia nu face nimic?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boschetarul asta este imaginea Constantei! Este dupa chipul si asemanarea celor care il conduc! Toti cei care il conduc! Un oras infect din pacate
4
283
O caceala rastogolita in mass media bolsevica. Intrebare cind vor fi spitalizati celelate gunoaie care ne rerorizeaza mereu, Ba creste cursul valutar, va vine nustiu ce gripa, ba se inchid spitalele, ba sunt arestati oameni nevinovati. Oare nu avem in fata un nou pitesti unde e MURUZOV boschetarul.
4
283
Asta e Acatrinei Horia directorul economic al aeroportului!
4
283
Haide-ti sa va spun eu ce nu scrie in comunicat sectia 3-Individul se drogheaza.Unde ?? Pai noi nu stim ca nu avem mijloace specifice,Bine acum vine vorba intre noi,tot orasul stie nu mai sectia 3 nu.
3
283
vedeti ca este in parcare la kaufland icil , acum jumat de ora , i-am dat un capac ca nu era cuminte
7
283
Nu pot sa cred asa ceva acest individ trebuie inchis
8
283
Pentru DOBROGEANU ... esti un mare ANALFABET. Te dai important si vorbesti doar ca sa te afli in seama. Ce treaba are PSD in povestea asta? Toate partidele politice sunt la fel. Toti sunt o apa si un pamant. Nici un politician nu o sa tina cu cei care au intradevar probleme. Ei castiga bani cand noi avem probleme ... Asta trebuie omorat si atat.
11
283
Ptr ce drq sa il bage 30 de ani la zdup? Sa stea pe economia tarii la cald? Pus sa traga la caruta in locu magarului. Sau dus cu barca in largul marii si lasat acolo.
13
283
Trebuie declarat teroristul orasului si bagat 30 de ani la zdup. Pestii curvele, talharii, hotii de buzunare, smenarii, makidonii care fura terenuri, strainii care au umplutut halele de mancare toxica sunt mici copii pe langa teroristul asta. Bravo autoritatilor competente
8
283
celei adevarate. Rusine gardienilor publici, cei care doar se imbraca in politisti.
14
283
APELUL DISPERAT TITLUL PRESEI LOCALE ESTE UN TITLU PREFACUT POLITIA CONSTANTA NU ARE NICI O VINA AN ACEASTA PROBLEMA VINOVAT SE FACE PRIMARUL ORASULUI SI SERVICIUL S.P.A.S. SAU ALOCAT O GRAMADA DE BANI PENTRU ACEST S.P.A.S C-TA OAMENI BUNI TINARUL PROVINE DIN CASA DE COPII SI CATI NU SUNT CA EL AFLATI SUB CERUL LIBER UITATI DE VIITOR VA ANTREBATI VOI AN SINEA VOASTRA CE SUME SAU ALOCAT PTR CAMPANIA ELECTORALA EUROPARLAMENTARA LA CONSTANTA NU FUNCTIONEAZA APLICATIV AN FAPTE POLITICILE PUBLICE SOCIALE CAT SI CELE DE SANATATE ACESTA ESTE VIITORUL CREAT DE PSD-ALDE DIN 2016 SI PANA AN PREZENT..ETC
299
9
Este f violent! Infectul asta agreseaza femei si prin centrul constantei! Probabil cand o sa ii crape capu cuiva si o sa mierleasca o sa fie si "tratat" asa cum merita! E plin de prosti prin oras care ii iau apararea si imi doresc sa o patesca chiar cei care ii iau apararea
17
283
Unii se plang de cainii de pe strazi si ii vor eutanasiati, pai boschetarii astia agresivi si mai ales ciorile, n-ar trebui sa aiba soarta asta? Scursurile societatii, mai ceva ca gandacii de bucatarie.
24
283
la palazu ca vremea comunsitilor. toleranta zero la militieni tot ca pe vremea comunistilor! Bai militieni borati voi sunteti acolo sa aplicati legea nu sa manifestati tolerante sau intolerante ati auzit bai imputzitilor? Daca nu va convine parnaia va mananca si stiti ce patesc militienii la parnaie, nu? Traim in democratie ca va place sau nu! Cat despre asta de ce serviciile sociale nu identifica si remediaza cauzele ptr care a ajuns asa?
9
283
Poate ai dau aia la Palazu o pastila si scapam de el....
12
283
la palazu nu stiu cat or sa il tina, apoi probabil va fi lasat pe strazi. exista oare legislatie pentru asa ceva? asta e un bolnav psihic si daca da cuiva una in cap si il omoara nu pateste nimic ca nu are discernamant. Care e rezolvarea oare? poate fi internat intr-un azil de bolnavi psihic cronici? Nu mai trebuie lasat pe strazi, trebuie inchis la un spital de cronici- sper sa existe legislatie in acest sens.
18
283
Nu este violent, numai ca se expune indecent sau are imracaminte impregnata cu fecale - in mintea lui de fost narcoman asta il ajuta la cersit.
6
283

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212