REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bourceanu, reacţie după întâlnirea liberalilor cu Mohammad Murad: 'Candidaţii PNL se decid în interiorul partidului'

Bourceanu, reacţie după întâlnirea liberalilor cu Mohammad Murad: 'Candidaţii PNL se decid în interiorul partidului'

Replica API 25 august 2018 | 01:31 390

Coordonatorul PNL Constanţa - organizaţia municipală, Septimiu Bourceanu, vine să clarifice anumite aspecte după întâlnirea dintre Mohammad Murad şi liberalii constănţeni. Astfel, Septimiu Bourceanu se delimitează de avântul anumitor colegi, ca de exemplu deputatul Robert Boroianu, care par să îl dea pe Mohammad Murad drept candidat sigur al partidului la primărie.

Iată comunicatul oficial al Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa:

"Septimiu Bourceanu, coordonator al activității politice PNL municipiul Constanța: 'Candidații #PNL Constanța se decid în interiorul partidului, în urma consultării întregii organizații pe baza analizelor sociologice concludente, nu în baza unor speculații'.

Organizația Municipală Constanța a Partidului Național Liberal reamintește că NU a desemnat, până în prezent, candidații pentru Primăria municipiului Constanța și nici pe cei pentru Consiliul Județean Constanța.

Pentru a pune capăt speculațiilor vehiculate în ultima perioadă în anumite cotidiene locale, conducerea Organizației municipale PNL Constanța informează că persoanele care vor candida la viitoarele scrutine electorale se vor decide în interiorul partidului în urma consultării cu întreaga organizație, pe baza analizelor sociologice concludente, cu analize de impact. De asemenea, candidații Partidului Național Liberal trebuie să împărtășească viziunea PNL privind dezvoltarea municipiului Constanța.

'Din punctul meu de vedere, la viitoarele alegeri, Partidul Național Liberal trebuie să urmărească eficiența, să își asume decizii corecte, concrete și eficiente pentru dezvoltarea Constanței și a organizației liberale municipale în întreg ansamblul ei. PNL Constanța încurajează dialogul, consultarea, socializarea, disputa în contradictoriu pe argumente, dar între toate acestea și hotărârea finală sunt pași de parcurs, care aparțin PNL Constanța și Biroul Politic Național', declară coordonatorul politic al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Mai mult, acesta susține că „PNL este singurul partid de dreapta care poate câștiga alegerile locale în județul Constanța, iar acest lucru se poate face doar prin alegerea oamenilor potriviți. Candidații PNL Constanța pentru alegerile locale din 2020 vor fi anuntați public într-o conferință de presă, în momentul în care aceștia vor fi stabiliți" - este comunicatul integral asumat de Bourceanu.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/deputatul-boroianu-despre-candidatura-lui-mohammad-murad-la-primaria-constanta-unui-om-de-o-asemenea-valoare-365061/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL cauta primar de C-ta ? Luati-l fratilor pe radu cristian de la Mangalia care demoleaza garajele celor care nu-l sustin si da autorizatii de constructie cozilor de topot! Luti-l si ne scapati de un cameleon ca asta-i vopsit PNL! Cu sufletul in PSD care l-a si facut primar!
0
0
daca PNL vrea sa castige alegerile locale in 2020 trebuie sa iasa in fata cu un candidat tanar si membru al partidului de cel putin 5 ani! propuneri: Marian Crusoveanu, Bogdan Bola, daca nu vor trebuie un avocat sau un medic! cautati baieti dar sa nu veniti cu 5 zile inainte cu fripturisti, care vor face lista si va vor lasa apoi cu ochii in soare daca nici asa propuneti pe Gica Hagi! veti castiga dar nu va fi omul PNL!
1
1
cel mai mult profita dupa urma lui murad rares bogdan gusa hoandra ii vedeti cum stau toloniti in fotolii inbracati in culori deschise mai ceva ca in dallas dasteaptate murad dai la o parte dupa cat ai fost de respecat acuma sa da da cu noroi in tine .
3
1
Il sustin pe Gabi Daraban si Alde. Pnl sa se uneasca cu Alde si Usr sa castigam primaria.
0
7
Nu mai cautati mai PNL-isti primar ca-l aveti aici, la doi pasi de C_ta, pe radu cristian de la Mangalia care s-a pus pe demolat garaje fara nici-un proiect benefic orasului, doar gastii afaceristilor locali si din toata lumea! In timp ce darama garajele oamenilor cinstiti si onesti, acum la sedinta CL propune si avizeaza favorabil peste 20 de garaje cu drept de superficie altor cozi de topor! Unul este chiar din primarie, Emil Hanganu, care sta langa Tosca Saturn si-si face garaj in curtea spitalului! Luati-l ca asta-i intarcat de Mazare
4
0
Da, s au terminat oamenii seriosi, propuneti o haimana, un profitor, evazionist, romani capabili nu avem?
7
1
Singura sansa pentru castigarea primariei de catre partidele de dreapta este coagularea lor si sustinerea unui candidat unic care sa poata elimina dupa 20 de ani PSD -ul din primarie. Altfel nu vad nici o varianta. Personal il sustin pe Gabi Daraban.
2
5
PNL Constanta cauta candidat de primar cat mai ciudat ca sa castige iar si iar PSD. Pe Murad vor sa il manance si sa il bea.
13
0
Vedeti de ce exista PSD ul si conduce de atata vreme tara asta? Toate celelalte partide nu sunt coerente si se trezesc tot felul de cretini in interiorul lor, sa faca afirmatii personale. Parca la intalnirea cu Murad era si Presedintele organizatiei din Constanta si atunci, carnatul asta de ce se trezeste vorbind?
10
0
... si Constanta o sa puta de pakistanezi adusi la munca ca la Phoenicia !
12
2
O alta nulitate sare in fata. Un derbedeu crescut in cele mai mizerabile anturaje.
16
2
cu MURAD CASIGATI Popopola berbeculi ,
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108