REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Brigitte și Pastramă se tunează după „Ferma”. Iată ce operații estetice au făcut

Brigitte și Pastramă se tunează după „Ferma”. Iată ce operații estetice au făcut

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:50 433

Brigitte Năstase și Florin Pastramă

Brigitte Năstase (42 de ani) și Florin Pastramă (40 de ani) nu s-au bucurat de prea multă relaxare în „Ferma”, așa că au simțit nevoia să recupereze cu ajutorul câtorva operații estetice după ce au ieșit de acolo. Ei s-au luat de mânuță și au intrat într-o clinică de înfrumusețare, unde bruneta și-a făcut implant de sprâncene, iar afaceristul a apelat la un implant capilar.

Nu mai este un secret faptul că Brigitte este adepta operațiilor estetice. Implant mamar, implant fesier, dar și o serie de alte intervenții la nivelul feței care au ușurat-o peste 35.000 de euro. De partea cealaltă, Florin Pastramă este și el un bărbat cochet, atent cu imaginea lui, mereu cu freza făcută și cu tenul hidratat cu alifii. Cea mai scumpă investiție a fost cea dentară, pentru că el a apelat la medicul stomatolog Yazan Aq care i-a fațetat toată dantura. În jur de 15.000 ar fi costat toată procedura de fațetare, însă a meritat, având în vedere că specialistul i-a acoperit strungăreața de care nu era așa de încântat.

După ieșirea din „Fermă”, cei doi s-au luat de mânuță și au intrat într-o clinică de fițe. Nemulțumită de sprâncenele ei, Brigitte a apelat la un implant de sprâncene, iar iubitul ei, Florin Pastramă, a optat pentru un implant capilar. Lipsa părului din zona tâmplelor l-a făcut să apeleze la această metodă care să îi acopere această parte. Ambele proceduri au fost în jur de 6.000 de euro, dar, vorba aceea, nimic nu e prea scump pentru Brigi și Pastramă. Ambele intervenții au avut loc chiar luna aceasta, însă rezultatele sunt vizibile după câteva săptămâni. Cei care optează pentru implantul de păr trebuie să respecte o serie de protocoale.

Pentru intervețiile estetice suferite de Brigitte și Pastramă, medicii impun niște restricții. În primele două-trei zile de la intervenţia estetică e bine să stai acasă, liniştit, să eviţi efortul fizic.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tunati-va de tot ! Si puteti sa ramaneti acolo !
0
0
TIGAN SI CURVA
0
0
sa si opereze creerul, un transplant e binevenit dar sa fie ... negresit de orice numai de om , nu!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108