REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Brit Awards 2021: Taylor Swift va deveni prima femeie recompensată cu trofeul Global Icon

Brit Awards 2021: Taylor Swift va deveni prima femeie recompensată cu trofeul Global Icon

Replica API 12 mai 2021 | 00:00 744

Vedeta pop americană Taylor Swift va deveni marţi prima femeie recompensată cu trofeul pentru întreaga carieră - Global Icon - la gala Brit Awards, informează BBC, citat de Agerpres.

Taylor Swift

Taylor Swift va fi totodată şi primul artist din afara Marii Britanii recompensat cu acest premiu, pe care Brit Awards îl descrie drept cea mai importantă distincţie a sa.

Doar alţi trei artişti au primit anterior trofeul Global Icon - Elton John, David Bowie şi Robbie Williams.

Potrivit BBC şi Billboard, Swift nu va concerta la ceremonia care se va desfăşura cu public, în cadrul programului-pilot guvernamental de evenimente live.

Aproximativ 4.000 de persoane vor lua parte la spectacolul de pe Arena O2 din Londra - aproximativ o cincime din capacitate. Peste jumătate din numărul total al biletelor au fost acordate lucrătorilor esenţiali din Londra.

Găzduit pentru a patra oară consecutiv de Jack Whitehall, spectacolul se va deschide cu un concert susţinut de Coldplay.

Printre alţi artişti care vor concerta în cadrul galei se numără Dua Lipa, The Weeknd, Olivia Rodgrigo şi Headie One.

Cântăreţul Rag'n'Bone Man va interpreta cel mai recent single al său, ''Anywhere Away From Here'', alături de ansamblul Lewisham and Greenwich NHS Trust Choir, alcătuit din angajaţi din cadrul Serviciului Naţional de Sănătate (National Health Service - NHS).

Swift ar putea încheia gala cu două premii. Vedeta este nominalizată şi la categoria ''cea mai bună artistă solo internaţională'', trofeu pe care l-a mai câştigat în 2015. Ea concurează la această categorie cu Ariana Grande, Billie Eilish, Cardi B şi Miley Cyrus.

''Cariera lui Taylor este de neegalat, iar muzica şi influenţa ei au rezonat cu milioane de oameni din întreaga lume. Ea şi-a folosit platforma pentru a scoate în evidenţă numeroase probleme la nivel global şi a fost aplaudată recent pentru eforturile de promovare a acceptării comunităţii LGBTQ'', au transmis organizatorii Brit Awards în anunţul de acordare a trofeului Global Icon.

Vedeta de 31 de ani a reuşit recent a şaptea clasare pe primul loc în topul britanic al albumelor, cu o versiune reînregistrată a discului ''Fearless'' (2021), lansat iniţial în 2008. Acesta a fost al treilea ei album de top în doar 259 de zile, după lansarea-surpriză a două albume în carantină, ''Folklore'' (2020) şi ''Evermore'' (2020).

Potrivit companiei specializate Official Charts Company, Taylor Swift este artista cu cele mai bune vânzări de până în prezent în acest an în Marea Britanie, notează BBC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920