REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Călin Popescu Tăriceanu nu-l iartă pe Klaus Iohannis: 'Nu mai e președintele României, e liderul unei părți a Opoziției'

Călin Popescu Tăriceanu nu-l iartă pe Klaus Iohannis: 'Nu mai e președintele României, e liderul unei părți a Opoziției'

Replica API 6 aprilie 2019 | 01:01 362

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, joi, că a fost surprins de atacul lansat de președintele Klaus Iohannis la ședința solemnă de marți a Parlamentului, precizând că șeful statului poate folosi tribuna Cotroceniului pentru astfel de discursuri politice controversate, potrivit mediafax.

„Președintele nu mai e președintele României e liderul unei părți a Opoziției. Atacurile acestea se înscriu în această linie. Eu am fost foarte surprins pe 2 aprilie, unde în loc ca această alocuțiune să se refere la NATO, ce contribuție avem noi la NATO, viitorul acestei structuri, președintele a ales să facă un discurs politic foarte controversat, au fost vociferări. Nu era locul la o ședință solemnă. Dacă vrea să lanseze atacuri, președintele are tribuna de la Cotroceni unde să o facă. Nu era cazul acolo”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, joi seară, la Antena 3.

Reacția președintelui Senatului vine după ce marți Klaus Iohannis a afirmat, în ședința solemnă a Parlamentului cu ocazia aniversării a 15 ani de la aderarea la NATO, că guvernarea PSD nu se ridică la nivelul momentului și fragilizează statul de drept prin măsurile luate.

În replică, liderul PSD Liviu Dragnea a spus că există teme care ar trebui să reprezinte obiective comune ale politicenilor, indiferent de partid și că a vrut să îi propună un pact lui Klaus Iohannis, dar după discursul acestuia îi este clar că este inutil. La rândul ei, Viorica Dăncilă a afirmat, în plenul reunit, că regretă faptul că momentul a fost transformat într-unul de campanie de către Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tari , du-te mai batine linge c ur al lui Dragnea , esti deja senil , escroc de meserie , un neica nimeni.
2
0
oare?- idiotilor, ati facut organizatie de partid in DIASPORA- in loc sa le aparati drepturile si sa-i ajutati
2
0
Un om banal daca primeste de undeva putere fara sa fie si competent,devine toxic . Daca in banalitatea lui era doar mistocar la adresa elevilor si in rest poate era un om normal,dupa investire s-a dilit la capatana si acum chiar crede ca poate fi mistocar la adresa tuturor,ca el e tovarasu' diriginte al Romaniei si da meditatii poporului,oamenilor de stiinta,armatei si altora. De fapt tipul asta este un om tot banal insa nimicit la creier,ca boxerii cand sunt facuti KO si viseaza. Din pacate,aberatiile acestui individ aduc prejudicii grave tarii in ansamblu si favorizeaza infractorii tradatori
2
0
daca ma - ta lua muie la timp nu mai fata un. distrus USR -ist .
0
3
Bai panarame penale ce sunteti! astia pe care tot vreti sa-i prostiti sa va aleaga pe voi,,calaii lor care i-ati tinut cu capun-n tarana, astia in ce tara credeti voi ca au trait! Ei nu vad ca-ti furat pan v-a luat dracul si ca in afara de cum sa ingenungheati justitia ca sa va scapati HOTII nimic n-ati facut! Borfasilor.
6
1
Auzii ma pe prosti,daca Johanis si-a spus parerea despre guvernarea PSD-ALDE inseamna ca isi face campanie,asa a zis Viorica Dancila.Auzi tu inconpetento si tu Taricene daca ce a zis Johanis este o minciuna atunci voi aveti de castigat nu el ma idiotilor.
11
1
Du-te in ma-ta bai bososrog senil!!!
9
5
mai prosti au fost aia care au votat pesede alde manechinuiti si circiumari cu apa in bere , ciuma rosie niste jegosi
12
4
PROSTI AU FOST CEI CARE A VOTAT NEAMTU.
4
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272