REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Carmen Drăghici, de la Fundația pentru Tineret, CERCETATĂ pentru DELAPIDARE

Carmen Drăghici, de la Fundația pentru Tineret, CERCETATĂ pentru DELAPIDARE

Replica API 19 august 2021 | 00:40 4184

La începutul anului, pe numele lui Carmen Drăghici, fostă Mîtîcă, au fost înregistrate două plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru abuz de încredere și fals în înscrisuri sub semnătură privată. În cauză polițiștii au dispus clasarea, însă procurorii au disjuns cauza și au întocmit un nou dosar de cercetare penală, pentru inducerea în eroare a organelor judiciare și pentru delapidare în formă continuată. În cauză vor fi audiați martori, iar cercetările vor continua.

Carmen Drăghici

Plângerile înaintate la începutul anului au fost formulate de către Fundația Județeană pentru Tineret (FJT) Constanța și de către Federația Tinerilor din Constanța. Reclamanții au solicitat tragerea la răspundere a lui Carmen Drăghici (fost președinte al FJT) pentru că ar fi refuzat să restituie documentele contabile și financiare ale Fundației la cererea noului președinte, dar și pentru că ar fi refuzat să părăsească imobilul aparținând Fundației, respectiv Casa de Cultură din municipiul Mangalia și ar fi continuat să pătrundă fără drept acolo, dar și că ar fi continuat să emită acte și înscrisuri în numele Fundației, chiar dacă nu mai avea nici o calitate.

Citește și: Casa Tineretului din MANGALIA, cadrul perfect pentru FILMAREA unor filme de GROAZĂ

Totodată, aceasta ar fi formulat o plângere penală mincinoasă pe numele a mai multor persoane, printre care și actualul președinte al Fundației, acuzându-le de înșelăciune și fals în declarații, în acest sens fiind întocmit dosar penal. Însă, la scurt timp, mai exact în aprilie, oamenii legii au început cercetările pe numele lui Drăghici, cu privire la inducerea în eroare a organelor judiciare, dar și pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Citește și: Federaţia Tinerilor din Constanţa cere oprirea delapidării patrimoniului Uniunii Tineretului Comunist

În urma cercetărilor oamenilor legii, aceștia au dispus clasarea cauzelor. Însă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au admis doar în parte dispoziția de clasare, hotărând să fie disjunsă cauza și să se formeze un nou dosar de cercetare penală pentru abuz de încredere și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Astfel, cercetările vor continua, în cauză urmând, potrivit informațiilor noastre, să fie audiate mai multe persoane.

Citește și: Carmen Drăghici, președintele Fundației Județene pentru Tineret Constanța, SUSPENDATĂ din FUNCȚIE

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu putem scrie ninic despre acest mafiot?Sa plece acasa la arabimea lui.
5
0
Acolo a facut meditatii si sorin mihai, alt hot penal care a mintit parintii ca le aranjeaza locul la calatis in clasa noua. Puskaria sa va manance de hoti.
3
0
la zdup cat mai repejor se recomanda odihna vreo 7 ani la baile reci..
4
0
La cat a furat pitica asta, nu exista suficienti ani in codul penal
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108