REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Carmen Șerban, la un pas de moarte

Carmen Șerban, la un pas de moarte

Virgil STOIAN 10 octombrie 2022 | 00:00 781

Carmen Șerban (51 de ani) a trecut prin momente grele și a fost la un pas de moarte în trecut, însă a reușit să se vindece și a vorbit despre cum a ajutat-o credința în acea perioadă.

 


Cum a fost Carmen Șerban la un pas de moarte

Cântăreața, care anul trecut anunța că pleacă definitiv din România, a povestit despre cum a fost depistată cu cancer, cu ceva timp în urmă. Vedeta a cerut ajutorul medicilor, însă aceștia i-au spus că nu se poate face nimic.

Mai mult, medicii au îndrumat-o pe Carmen Șerban la biserică, pentru a se trata cu ajutorul credinței. Inițial, artista a fost sceptică și nu a crezut că este posibil să se vindece în acest fel.

“Acum mulți ani am fost depistată cu cancer. Medcii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat. Am zis ‘Ce mă trimit la biserică când îmi pot lua banii și să mă vindece’.

Doar că ei știau că nu mă pot vindeca, și că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și m-au reevaluat până au adus tumoarea la 0 prin credință.

Ei nu au vrut să mă trateze. Erau trei medici, pentru că medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis și la alte centre specializate ca să fie sigur că ceea ce vede este adevărat.

Și a fost rezultatul corect.”, a povestit Carmen Șerban la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Cântăreața avea o tumoare de 5 mm, iar în 6 luni a ajuns să aibă 12 mm. La un moment dat, vedeta a ajuns la un medic terapeut, care i-a spus “Dacă nu faceți ce vă îndrumăm noi, prin credință, anul viitor nu veți mai fi aici”.

Văzând că tumoarea a crescut, Carmen Șerban a ascultat sfatul medicilor și a încercat să se vindece prin credință. Într-un an și jumătate, tumoarea a ajuns la 0.
”Nimic nu e întâmplător”

Carmen Șerban a mai spus că nimic nu este întâmplător și că în viața ei au mai apărut și alte probleme după acea perioadă.

De atunci, interpreta de muzică de petrecere a învățat să se îndrepte către credință în momentele grele.

“Nimic nu e întâmplător. După chestia aia au urmat și alte necazuri. Acela a fost un alt semn. Și atunci am avut de învățat să îmi canalizez energia către ură sau să mă îndrept către credință.”, a mai spus artista.

Carmen Șerban a avut probleme de sănătate și anul trecut. Cântăreața nu mai avea voce și nu mai putea cânta la evenimentele la care a fost chemată, spunând atunci că a fost ajutată foarte mult de credință.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e aberatie. Si eu am fost operata ai chiar pe biletul de iesire din spital, la recomandari privind recuperarea, medicii recomandau mersul la biserica, reculegere prin credinta. Si eu m-am mirat ca medicii recomanda asa ceva, dar am mers la biserica si totul a fost bine, m-am vindecat.
1
0
Suntem curiosi, care e numele medicilor care au refuzat sa o trateze si au trimis-o la biserica? Asa aberatie nu e credibila
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272