REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ce spune Gabriel Daraban despre ieşirea ALDE de la Guvernare şi despre înţelegerea cu Pro România

Ce spune Gabriel Daraban despre ieşirea ALDE de la Guvernare şi despre înţelegerea cu Pro România

Replica API 27 august 2019 | 01:53 440

Gabriel Daraban, preşedintele Organizaţiei Municipale a ALDE Constanţa, susţine că ieşirea partidului de la Guvernare era o măsură "oportună şi necesară". În schimb, acesta precizează că parteneriatul politic cu Pro Romania este doar în ceea ce priveşte candidatul la prezidenţiale, fără vreo altă obligaţie, în acest moment.

"Am luat act de deciziile conducerii centrale ALDE cu privire la ieşirea de la guvernare precum şi în ceea ce priveşte formarea unui parteneriatul politic cu partidul Pro Romania în vederea susţinerii candidatului independent Mircea Diaconu. Parteneriatul politic cu Pro România nu va implica o alianţă politică, ci doar o susţinere comună a unui candidat independent la alegerile prezidenţiale. Orice potenţiale opinii privind o alianţă politică funcţională anul viitor pentru alegerile locale între ALDE si Pro România sunt, în acest moment, simple speculaţii", afirmă Daraban. "În ceea ce priveşte ieşirea de la guvernare din coaliţia cu PSD, am considerat-o, încă de la debutul meu politic in ALDE Constanţa ca fiind oportună şi necesară, dorinţa fiind clară de creare a unei drepte puternice capabile să câştige alegerile locale din Constanţa în 2020, în detrimentul PSD. Acest lucru nu s-a întâmplat, ALDE fiind amendat de către alegatori la votul din 26 mai şi din cauza rămânerii la guvernare alături de PSD. În concluzie, ieşirea de la guvernare în acest moment nu afecteaza ALDE Constanţa, având în vedere că alianţa dintre PSD şi ALDE nu a funcţionat în municipiul Constanţa din 2016 până în prezent", a precizat Daraban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua karikaturi politice si penale! Si ponta si tariceanu. Astia trebuiesc ejectati din viata politica si sa nu mai fie sa faca jocurile la toti hotii! Sper ca la viitoarele alegeri impreuna sa nu ia voturi nici cat a luat ALDE acum pe 26 Mai. Mai putin de 4%
6
0
Cu ocazia asta am mai scapat de un partid de NIMICURI, astia la locale si parlamentare nu vor lua nici 3%
4
0
ati fost la cascaval si nu ati facut nimic, cand nu o sa mai aveti bani nici atat nu mai faceti.Asa ca 0% e garantat pentru voi.
11
0
Foarte destept asta. Cand ii fata mintea sa ne dea un pui.
12
0
Ati pus in Constanta posturi de sefi de trei ori cat PSDul. Sa va vedem acum cand nu mai sunteti la cascaval ce faceti?
12
0
Alde e groparul guvernarii ---La vot vor lua 0%
13
0
Da, asa si gata, scapa de raspundereasa cum s a intamplat de fiecare data de la deranjul din 89 incoace
10
0
Se vor retrage si din guvern. Si chiar va cadea guvernul. Si cand vor raspunde ALDE ca in ultimii ani prin ministrii lor si directorii pusi de ei au contribuit la distrugerea tarii ?? Chiar vor scapa?? Asa prin simpla retragere ???
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272