REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru o nuntă

Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru o nuntă

Valentina CAMARA 10 ianuarie 2023 | 00:00 667

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai căutate artiste din România pentru evenimente. Mulți își doresc să o cheme la nuntă sau botez, dar nu toată lumea își permite. Ce tarif are îndrăgita cântăreață. Prețul cerut de vedetă este uriaș.

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, se bucură de mult succes și are fani peste tot în România. Mulți miri o cheamă la nuntă pentru a le cânta în cea mai frumoasă zi din viața lor. Câți bani cere artista pentru o noapte de petrecere.

Prețul cerut de Vlăduța Lupău ca să cânte la o nuntă sau botez

Dacă îți dorești să îți cânte Vlăduța Lupău câteva ore la nuntă, trebuie să plătești în jur de 5.000 de euro. Pentru o noapte de petrecere, suma ajunge la 10.000 de euro. Așadar, nu chiar oricine își poate permite să o cheme pe vedetă la evenimente.

Vlăduța Lupău este una dintre artistele care se bucură de multe evenimente. Vara trecută, vedeta a avut concerte și a fost prezentă la multe nunți și botezuri. Cântăreața reușește să facă spectacol, iar oamenii se distrează de minune pe piesele ei.

Artista iubește muzica încă din perioada copilăriei și datorită pasiunii ei se bucură de mulți fani. Vlăduța Lupău a avut o vară solicitantă pentru că a fost prezentă la evenimente, însă de fiecare dată merge cu drag pentru a le cânta oamenilor.

Vlăduța Lupău face spectacol la nunți

Cei ce au fost la nunțile unde a cântat Vlăduța Lupău știu că vedeta știe să facă spectacol. Oamenii se distrează pe cinste la nunți și mai toată lumea dansează atunci când cântă îndrăgita vedetă.

Cântăreața nu numai că se bucură de mult succes în carieră, ci și de împliniri pe plan personal. Vlăduța Lupău are parte de o viață la care alte femei numai visează datorită talentului pe care îl are atunci când vine vorba de muzică, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa lumea vrea sa stie ce tarif are Vlăduța Lupău.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272