REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Centrul Multifuncţional „Jean Constantin“ nu are autorizație de securitate la incendiu

Centrul Multifuncţional „Jean Constantin“ nu are autorizație de securitate la incendiu

Replica API 25 noiembrie 2015 | 12:58 430

Dragomir: „Consiliul Județean Constanța nu are, la nici un activ pe care-l deține, autorizație de securitate la incendiu“

Dragomir: „Consiliul Județean Constanța nu are, la nici un activ pe care-l deține, autorizație de securitate la incendiu“

Lucrările de reabilitare a Centrului Multifuncţional „Jean Constantin“ se apropie de final! Teoretic, la sfârșitul lunii decembrie, acesta ar trebui redeschis publicului, însă șansele ca instituția de cultură să-și deschidă porțile, la această dată, sunt minime. Motivul: lipsa autorizației de securitate la incendiu.

Nici o instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța nu deține autorizația de securitate la incendiu. Declarația a fost făută de Cristinel Dragomir, însă acesta a ținut să specifice faptul că se lucrează pentru remedierea situației. Nici măcar Centrul Multifuncţional „Jean Constantin“, care urmează să se deschidă în perioada imediat următoare, nu deține această autorizație. „Singurul document care-mi lipsește, la ora actuală, de la Centrul Multifuncțional „Jean Constantin“, dar și de la celelalte instituții, precum Teatru Fantasio, Pavilionul, Expozițional etc, este autorizația de securitate la incendiu. Se lucrează la documentație ca să obținem acest document. Consiliul Județean Constanța nu are, la nici un activ pe care-l deține, autorizație de securitate la incendiu. Noi n-am avut așa ceva, am avut tot ce trebuie din punct de vedere al dotărilor, adică extinctoare, hidrant, iar la ora actuală avem în lucru documentația pentru obținerea acesteia, se lucrează la scenariile de foc. Când vom avea, vom informa că avem. Asta e singura obligație pe care trebuie s-o îndeplinim“, a declarat, pentru Replica, Cristinel Dragomir, vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Constanța. Teoretic, lucrările la Centrul Multifuncţional „Jean Constantin“ ar trebui să se finalizeze până la 31 decembrie 2015, însă nu se știe dacă termenul va fi respectat. În primul rând, pentru că încă se lucrează la racordul privind energia electrică, dar și la dotări. Dar și pentru faptul că lipsește autorizația de securitate la incendiu. Dragomir spune că, până când nu va primi documentul, nu va da deschise centrul. „Lucrările trebuie finalizate până la sfârșitul anului. Că se vor termina pe 1, 2 sau 7 ianuarie, n-am de unde să știu. Se lucra la racordul pe partea electrică și la dotările din interior. Nu știu care-i stadiu lor. Nu vom da drumul la centru până nu vom avea această autorizație de securitate la incendiu“, a conchis Dragomir.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108