REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cetelem IFN - drept la replică

Cetelem IFN - drept la replică

Replica API 27 martie 2014 | 00:00 196

Referitor la articolul "Clienţii abuzaţi de Cetelem, chemaţi pentru proces colectiv în instanţa", apărut joi, 13 martie 2014, în publicaţia www.replicaonline.ro, dorim să facem următoarele precizări:

"Compania Cetelem, lider pe piaţă creditelor de consum din România, face parte din grupul financiar francez BNP Paribas Personal Finance şi este prezenţa în România din mai 2005. În cei aproape 9 ani de activitate pe piaţă autohtonă, Cetelem şi-a arătat întotdeauna deschiderea pentru o activitate transparenţă şi un dialog sincer faţă de toţi clienţii săi, oferind consultanţă pentru înţelegerea şi utilizarea serviciilor şi produselor sale. Dorim să precizăm că Cetelem acţioneză doar conform cadrului legislativ ce reglementează piaţă instituţiilor financiare nebancare. Mai mult, promovează o comunicare deschisă faţă de consumatori, oferind suport constant pentru soluţionarea solicitărilor venite din partea acestora. În acest context dorim să subliniem faptul că Cetelem a acordat toată atenţia necesară cererii doamnei Olteanu, ce a fost soluţionată la momentul respectiv, prin oferire de consultanţă pentru o mai bună înţelegere a serviciilor noastre, dar şi a tuturor informaţiilor solicitate. Cetelem pune la dispoziţia clienţilor săi o gama variată de modalităţi de contact la distanţă, disponibile zilnic (telefon, site Internet, e-mail, adresa de corespondenţă). În încheiere, dorim să va asigurăm că produsele şi serviciile Cetelem se ridică la nivelul standardelor de calitate europene şi au că obiectiv satisfacţia clienţilor noştri. De asemenea, ne arătăm toată deschiderea pentru o comunicare transparenţă şi pentru clarificarea informaţiilor din articolul mai sus menţionat, informaţii ce nu au fost verificate şi confirmate în prealabil cu reprezentanţii companiei Cetelem şi care aduc grave prejudicii de imagine acesteia".

Simona Tărtăcuţă, manager Marketing şi Comunicare Cetelem IFN.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108