REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Ciolacu: „Simion nu merită să fie în turul II la prezidențiale“

Ciolacu: „Simion nu merită să fie în turul II la prezidențiale“

A.F. 1 decembrie 2023 | 23:35 1016

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la România TV, că liderul AUR, George Simion, nu ar merita să intre în finala prezidențială.

Ciolacu: „Simion nu merita sa fie in turul II la prezidentiale“Marcel Ciolacu

„Nu cred că merită Simion să fie în turul 2 pentru cea mai înalta funcție în statul român”, a declarat Ciolacu. La remarca realizatorului emisiunii, că acest lucru ar putea să-l ajute pe Ciolacu dacă ajunge cu Simion în turul 2, liderul PSD a răspuns:  „Nu trebuie să faci orice numai să câștigi”. „Așa cum se manifestă în acest moment, nu-l califică pentru a se înscrie în ultima etapa ca românii să decidă cine este președinte”, a mai spus Ciolacu.

În ceea ce privește propria candidatură, liderul PSD nu a respins posibilitatea, însă a menționat că alegerea candidatului social-democrat la prezidențiale se va face în urma unui vot intern. Și dacă va fi el candidatul și dacă va candida altcineva din PSD, Ciolacu s-a declarat convins că viitorul președinte al României va fi un om „de stânga”.

Ciolacu a precizat că nu știe dacă Mircea Geoană intenționează să candideze la prezidențiale din postura de independent.

„Ce pot să vă spun cu certitudine e că nu o să fac greşelile pe care le-au făcut ceilalţi preşedinţia ai PSD. Toţi cei care au pierdut alegerile, şi s-au pierdut 4 rânduri de alegeri, au făcut greşeli, nu au luat decizia corectă în momentul respectiv . Eu nu o să mă las angrenat şi împins de cineva să iau o decizie pe care eu nu mi-o doresc sau nu cred că este bună pentru români, dar cu certitudine vă pot spune că România va avea un preşedinte de stânga. (...) Mi-aş fi dorit să văd un prim-ministru de dreapta care să facă reformele în zona administrativă. E un mit că reformele sunt făcute de partidele de dreapta. Nu e nicio problemă, voi face eu reformele. Îmi asum şi reformele de dreapta”, a declarat Ciolacu, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va este frica jegurilor pesediste. Clasamentul adevarat este 31% psd, 26% aur, 12% pnl, 15% sos, restul 16% ati belit cariciul dk se trezeste lumea si vine la vot !!!
1
1
Iar bati câmpii.... Ia-l acasă, dacă tot e pe gustul tău. Sau poate esti pidosnic și te dai fată?
2
3
simion ce zice si ce face in senat parlament si oriunde il intalnesti e pe gustul meu chiar si nunta a fost ok numai cand te uiti la el si il asculti cand vine el in fata tribunei la discutii aprinse cu unul si cu altu te gandesti ce presedinte va fi
2
4
Poate nu merita dar tu meriti o mare Mooie.tiu si toti infractorii ce ati nenorocit tara.
7
0
El merita ca ce zice aia face. Dar tu meriti? Eu zic ca NU!
12
2
Va este frica mai maimutoilor! Dar de ce vă este frică nu o sa scăpați
12
0
HA! HA! HA! I-a intrat rau de tot morcovul, daca de ziua nationala el vorbeste de Simion si turul 2 al alegerilor prezidentiale. Sa vedem daca, pana in iarna urmatoare, PSD ul il va mai vrea candidat la presedintie...
10
0
Meriti covrigare
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407