REPLICA ONLINE CONSTANTA

8° ConstanÈ›a Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
8° ConstanÈ›a Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Ciucă: De Ziua Educaţiei trebuie să le mulţumim celor care contribuie la felul în care va arăta România de mâine

Ciucă: De Ziua Educaţiei trebuie să le mulţumim celor care contribuie la felul în care va arăta România de mâine

Victor ROTARU 6 octombrie 2023 | 00:00 215

PreÅŸedintele Senatului, Nicolae Ciucă, le-a mulÅ£umit de Ziua EducaÅ£iei, tuturor celor care trudesc pentru generaÅ£iile viitoare ÅŸi care contribuie la felul în care va arăta România de mâine.

Ciuca: De Ziua Educatiei trebuie sa le multumim celor care contribuie la felul in care va arata Romania de maine

"Trebuie să le mulÅ£umim tuturor celor care îÅŸi desfăşoară activitatea în sistemul de educaÅ£ie ÅŸi trudesc pentru generaÅ£iile viitoare ale României. Le dorim mult succes ÅŸi mulÅ£i ani cu spor în tot ceea ce fac! EducaÅ£ia este unul din domeniile prioritare ale Partidului NaÅ£ional Liberal. În timpul mandatului meu de premier, am promovat ÅŸi a fost adoptat pachetul de Legi ale educaÅ£iei, fundamentul celei mai ample reforme a sistemului de învăţământ din ultimii ani. Am pus accentul pe predictibilitate, performanţă ÅŸi echitate, astfel încât educaÅ£ia să devină un drept accesibil pentru toÅ£i copiii, indiferent de mediul din care provin", a scris Ciucă, pe Facebook.

El a subliniat că îÅŸi doreÅŸte "ca fiecare elev să se simtă încurajat ÅŸi susÅ£inut". "Cu ocazia Zilei InternaÅ£ionale a EducaÅ£iei, le mulÅ£umesc tuturor celor care contribuie la felul în care va arăta România de mâine. Urez succes tuturor elevilor, studenÅ£ilor ÅŸi profesorilor!", a transmis Ciucă, potrivit agerpres.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE Pentru magistrati. Parazitii societatii romanesti. Cer drepturi de trei ori mai multe decat este normal, dar isi bat joc de dosarele cetatenilor de rand. Ce fel de dreptate faceti ? Judecati mizerabil si dati sentinte ciudate iesite din comun. Pentru aceste aspecte negative cereri drepturi ? Nu va este rusine ? Noi oamenii de rand pe care ii judecati stramb sa muncim ca sa va imbuibati voi ?
1
0
bullyngul , drogurile si toate celea in scoli au aparut in ultiimi ani, scolile numai sunt ce au fost acum cinzeci de ani , majoritatea absolventilor ies din scoala cu ...scoala unei vieti gresite!totul e superficial, invatatul e o spoiala la majoritatea elevilor care se prezinta la bac siliti de parinti care si ei au fost fortati la vremea lor!se intreaba ce sa fac cu bacul, inafara trebue sa fi jmecher si descurcaret!daca nu esti hot sau sluga!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407